Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21hétbe léptem, egyik nap...

Edus83 kérdése:

21hétbe léptem, egyik nap érzem a picim mozogni, aztán másik nap nem, ügye ez normális? Mikortól lesz minden nap érezhető?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Én ma töltöttem a 23. hetet és nálam is így volt eleinte. Én már a 14. hét körül kezdtem érezni a mocorgást, vagyis kis buborékolásokat és folyton rettegtem amikor kimaradt egy-egy nap. Pár hete már minden nap "bejelentkezik" a picúr! :) Viszont vannak olyan napok, amikor kevésbé aktív. Azt figyeltem meg, hogy ha egyik nap mondhatni folyton mocorog, ficánkol, akkor másnap általában alig csinál valamit, vagy csak nagyon finoman érezhető. Szerintem Te is hamarosan minden nap fogod érezni! Sőt! Néha majd azt kívánod, hogy csak egy ici-picit pihenjen, vagy menjenn arrébb.. :)Nyugodj meg! Semmi gond nincs! Jó baba várást!

23 hetes km

2009. szept. 28. 13:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm:))
2009. szept. 28. 14:37
 3/4 anonim ***** válasza:
én a 16. héttől éreztem, de alig-alig. Rendszeresen és erősen 1-2 hete érzem. 23 hetes vagyok
2009. szept. 28. 14:47
 4/4 anonim ***** válasza:
szia.most vagyok 26 hetes.sokáig ez volt a problémám nekem is,hogy nem éreztem mindig.és néha még mindig van olyan,hogy alig-alig érzem,pár napig meg nagyon aktiv,mikorhogy.kell mindennap érezni,mégha épphogycsak,de akkor is.
2009. szept. 28. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!