Kismamik! 21 hetes vagyok, az normális, hogy szinte csak este érzem a babám mozgását? Mitől lehet, hogy ilyen lusti, a melegtől? Hány hetes kortól érezhető többször egy nap?
Szia!
A lényeg, hogy mozog!!
Biztosan hat rájuk v.milyen szinten a meleg, én is 21 hetes vagyok, és ha ilyen pokoli meleg van, csak reggel és este igazán aktív a babám. Próbálj meg a hűsben maradni és pihenj sokat, az mindkettőtöknek jót tesz. De nem kell aggódni.
Igaza van az előttem szólónak. Én is paráztam emiatt.
Még mindig picike a Babó és sok a magzatvíz, amiben lubickolhat, így általában ennyi idősen leginkább reggel és este érzik a mozgást, mert még/már nyugalomban van a testük.
Napközben is mozoghat, csak akkor nem is arra koncentrálsz, hanem pl. a főzésre, takarításra, munkádra, stb.
Én is kb a 26. héttől érzem egész nap. Előtte is éreztem többször, de csak akkor, ha vízszintbe tettem magam.
Na, most már bármilyen helyzetben vagyok, s bármely napszakban, akkor is határozottan tapasztalom, hogy a Pici kick-box-meccsen érzi magát...:-)
Ja, s gondolom, Ti is főleg a púpotok alatt érzitek a rúgásokat (legalábbis, akinek tarkófekvésű a baba), de később más lesz.
Nekem napok óta a jobb oldalamat akarja szétszedni, de egészen a mellem alatt is rúgdos. Hát igen, nő a kis drága...
29 hetes km
Sziasztok!Az én babóm rengeteget mozog egész nap.Azon szoktam gondolkodni, hogy mikor pihen már egy kicsit.Reggeltől késő estig (10-11-ig)boxol,amit nagyon élvezek.Nektek ilyenkor nem szokott több lenni a gyomorsavatok?
30 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!