Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! 21 hetes vagyok, az...

Kismamik! 21 hetes vagyok, az normális, hogy szinte csak este érzem a babám mozgását? Mitől lehet, hogy ilyen lusti, a melegtől? Hány hetes kortól érezhető többször egy nap?

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A lényeg, hogy mozog!!

Biztosan hat rájuk v.milyen szinten a meleg, én is 21 hetes vagyok, és ha ilyen pokoli meleg van, csak reggel és este igazán aktív a babám. Próbálj meg a hűsben maradni és pihenj sokat, az mindkettőtöknek jót tesz. De nem kell aggódni.

2009. júl. 14. 10:23
 2/4 anonim ***** válasza:
En is egykoru vagyok veletek, nalam hajnalban van rugi, sokszor egesz nap semmi, aztan este megint...szerintem olyan 24 26 het fele lesz az amikor tobbet erezzuk...meg befele is rughatnak, azt meg nem erezzuk meg addig amig pici
2009. júl. 14. 11:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem szólónak. Én is paráztam emiatt.

Még mindig picike a Babó és sok a magzatvíz, amiben lubickolhat, így általában ennyi idősen leginkább reggel és este érzik a mozgást, mert még/már nyugalomban van a testük.

Napközben is mozoghat, csak akkor nem is arra koncentrálsz, hanem pl. a főzésre, takarításra, munkádra, stb.

Én is kb a 26. héttől érzem egész nap. Előtte is éreztem többször, de csak akkor, ha vízszintbe tettem magam.

Na, most már bármilyen helyzetben vagyok, s bármely napszakban, akkor is határozottan tapasztalom, hogy a Pici kick-box-meccsen érzi magát...:-)

Ja, s gondolom, Ti is főleg a púpotok alatt érzitek a rúgásokat (legalábbis, akinek tarkófekvésű a baba), de később más lesz.

Nekem napok óta a jobb oldalamat akarja szétszedni, de egészen a mellem alatt is rúgdos. Hát igen, nő a kis drága...

29 hetes km

2009. júl. 14. 11:27
 4/4 anonim válasza:

Sziasztok!Az én babóm rengeteget mozog egész nap.Azon szoktam gondolkodni, hogy mikor pihen már egy kicsit.Reggeltől késő estig (10-11-ig)boxol,amit nagyon élvezek.Nektek ilyenkor nem szokott több lenni a gyomorsavatok?

30 hetes km

2009. júl. 14. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!