Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek felhívjam az orvosom?

Szerintetek felhívjam az orvosom?

Figyelt kérdés
5 hónapja volt missed abortuszom. Nemrég újra próbálkoztunk bebabásodni. De az első alkalom óta (mióta élesbe csináltuk) érdekes dolgokat észlelek. Rá 4 nappal 1 egész napig barnáztam (pedig előtte sosem volt ilyen). Most meg 5 napja olyan érzésem van mintha nehéz köveket raktak volna a méhembe. Gőzőm sincs, hogy ez mennyire normális. Az első gyereknél nem emlékszem ilyesmire. Ja és még csak 1 hét múlva kéne megjönnie kb.
2013. máj. 2. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs erös fájdamad akkor várd meg, hogy mi lesz, mensi vagy baba. Ha nbem jön meg akkor úgy is menned kell dokihoz, ha meg megjön de az érzés marad akkor hívd fel.
2013. máj. 2. 12:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Én ennyivel nem mennék. Várd meg a mensit vagy a pozi tesztet :-)
2013. máj. 2. 12:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak egy kicsit félek, hogy meginnt baj van. Legutóbb és végig feküdtem 2 hónapot és azzal sem tudtam segíteni. Szóval most nagyon szeretném, hogy minden rendben legyen. De várok, hátha elmúlik. És pozitív tesztem lesz egy hét múlva! :)
2013. máj. 2. 12:55
 4/4 anonim ***** válasza:

A barnázgatás lehet beágyazódásnál is. Nekem az elso terhességemnél volt, a másodiknál kimaradt.

15 hkm

2013. máj. 2. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!