15 hetes terhesen fáj a fogam, be van gyulladva. Mit javasoltok? Eléggé fáj is. Már püffed is.
Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 11:22
2/8 anonim válasza:
Menj el fogorvoshoz. Ott mondd meg, hogy terhes vagy eszerint fognak ellátni.
4/8 A kérdező kommentje:
Egyszerűen rettegek tőle.Minden alkalommal elájulok.csupán ennyi
2013. máj. 2. 11:39
5/8 anonim válasza:
A babának se jó ha fáj a fogad, irány a doki, és légy erős.már felelősséggel tartozol a baba felé is , ez majd erőt ad.:-)
6/8 anonim válasza:
A fogorvos a barátunk, ő segít, hogy jobb legyen! :D Egyébként én is ilyen rettegős voltam, de elég egyszer legyőzni a félelmet egy jó fogorvosnál, aztán már nincs is gond a további alkalmakkal. Egyébként csináljon bármit is a fogorvos veled, nem fog annyira fájni, mint a szülés..
7/8 anonim válasza:
utolsó ez jó:-))) nyugi a fogdoki nem fáj , na de a szülésnél meg tudod mi a fájdalom:-)) jót nevettem!
8/8 anonim válasza:
egy gyulladásból sokkal több bajod lehet, mint a fogorvostól! irány a doki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!