Terhesség alatt lehet nemi életet élni? Ez korai terhességnél nem indíthat el egy vetélést?
Figyelt kérdés
nekem mikor elment a babám az orvos egyből azt kérdezte hogy voltunk e együtt a férjemmel előtte. (amugy nem voltunk előtte együtt)lehet ez kiváltó ok?2007. szept. 17. 12:00
1/2 anonim válasza:
Én a korai terhesség alatt abszolút nem kívántam a szexet, a párom ezt meg is értete ,viszont a doki azt mondta hogy lehetunk eggyutt gond nélkul, o nem lát benne semmi kifogásolni valót.. Sok szerencsét..
2/2 anonim válasza:
Normál terhességnél lehet! Semmit bajt nem csinálsz vele!
Veszélyeztett terhesség esetén viszont ha problémát okozna, az orvos el fog tőle tiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!