37 hetes vagyok, mar keszülök a szülesre de nem tudom erzem-e majd amikor "azert faj"majd. Milyen erzes a szülesi fajas?
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 19:24
1/5 anonim válasza:
Nehéz elmondani, hogy milyen, de nekem olyan volt, hogy nem keverhettem össze semmi mással!
Könnyű és gyors szülést kívánok :)
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a jokivansagot.mar izgatottan varom.neha kicsit alul ketoldalt erzek enyhe görcsöt es kis szurast es mintha enyhen összeszorulna kicsit,csak par napja,talan egy hete,de nem is minden nap.gondolom majd olyan lesz mint meg soha....vagyis majd tudni fogom.
2009. szept. 27. 19:30
3/5 anonim válasza:
Ez nem olyan fájás lesz. Én is annyira izgultam, hogy észre fogom-e venni. Mindkét szülésem másképpen indult, egyiknél sem tudom meghatározni, vagy leírni, hogy pontosan mit éreztem, de pontosan tudtam, hogy EZ AZ A FÁJÁS. Te is meg fogod érezni, és nem fogod eltéveszteni, hidd el.
4/5 anonim válasza:
Amíg még nem tudod eldönteni, hogy az-e, akkor az még nem az.
Attól az egytől ne félj, tudni fogod sajnos.
5/5 anonim válasza:
Nem lehet leírni, hogy milyen, de tudni fogod, hogy most aztán menni kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!