Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miss ab esetén is szoktak/kell...

Miss ab esetén is szoktak/kell adni a dokinak pénzt? Ha igen kb. mennyit?

Figyelt kérdés
Új magánorvost kellett választanom, akit megkértem, hogy végezze el a műtétet, de nem tudom ilyen esetben is szoktak-e adni pénzt?!
2009. szept. 27. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
van aki ad 20 körül.
2009. szept. 27. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:

nekem a dokim épp külföldöm volt amikor megtörént a baj 18 hetesen. engem az ügyeletes orvos műtött. mi nem adtunk neki egy fillért sem és mégis minden nap külön bejött hozzám utána.

szerintem ha a magándokid csinálja adj valamennyit de elég egy tizes is.

2009. szept. 27. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Magán orvosnak,10ezret akartam adni,de nem fogadta el.Mástól hallottam 20ezret adott.
2009. szept. 27. 19:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi adtunk neki 25 ezret, fogadott orvosom, első babámat is nála szültem, és nemsokára a 2. is megszületik:)

38 hetes km

2009. szept. 27. 20:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 27. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom őszintén, én nem adtam semmit! Akkor, abban a lelkiállapotban egyáltalán nem járt az eszemben, hogy adnom kéne bármit is. Elvégre ez nem egy olyan műtét, amiből pozitívan kerül ki az ember, és azt gondolom, hogy egy kicsit is jóérzésű orvos el sem fogadna pénzt egy ilyen műtétért (pláne, hogy már évek óta hozzá jár a páciense, mint ahogy én is régebb óta járok a dokimhoz)! Az én dokim pedig utána is ugyanolyan kedves, normális volt mint előtte!
2009. szept. 27. 22:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Én vittem magammal 10e ft-ot, de előbb indult meg a vetélés, és az ügyeletes műtött. Neki meg nem adtam oda a pénzt, de eszembe sem jutott, csak túl akartam lenni az egészen...

Sajnálom! DE fel a fejjel!

5 hetes kismama

2009. szept. 28. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!