Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Budapesten hol érdemes 4d...

Budapesten hol érdemes 4d uh-t csináltatni?

Figyelt kérdés
Sziasztok érdeklődnék hogy Budapesten a III.kerület közelébe hol érdemes 4dimenziós ultrahangot készítetteni? ár is érdekelne
2013. ápr. 29. 15:03
 1/2 petera6 ***** válasza:
Ott van a III. kerületben a G1. 13 000 Ft azt hiszem egy ultrahang vizsgálat, de a honlapjukon meg tudod nézni pontosan. Nekem bejött, Kissné Timkó Máriánál voltam múlt héten.
2013. ápr. 29. 15:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire van messze tőletek, de én a 4D Genesist ajánlom. A szonográfus hölgy nagyon kedves volt, látszik rajta, hogy élvezi amit csinál. A babánk nagyon lusta volt, az arcát takargatta, a méhlepénybe bújt.. A hölgy mindent megtett, hogy szép képeket kapjunk.

Kaptunk egy 40 perces DVD felvételt a vizsgálatról, 47 db képet CD-re írva, a legjobban sikerült képet kinyomtatva, és egy leletet a baba méreteivel :)

Mi nagyon megvagyunk elégedve, de ha itt utána olvasol, csak pozitív dolgokat fogsz olvasni róluk.

Mi kuponnal mentünk 7500ért, de egyébként 12500.- ez amit így leírtam.

25 hkm

2013. ápr. 29. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!