Mikor érdemes 4 d uh-ot csináltatni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 20:50
1/9 anonim válasza:
Mi 22 hetesen voltunk és nagyon szép volt a baba:)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
Nekem 28 hetet mondtak.Lehet,hogy akkor már késő,nem olyan látványos?
2013. márc. 12. 20:56
3/9 anonim válasza:
Én 16 és 29 hetesen voltam, az elsőnél még nagyon kis vékonyka volt a drágám, a másodiknál szuper képek lettek, ott már telt volt a pofija, mindene, igazi kis dundi angyalka volt :) És nagyon hasonlít azokra a képekre :)
4/9 anonim válasza:
ha a nemét szeretnéd tudni, akkor leghamarabb a betöltött 14. héten. Ha szép képeket szeretnétek, akkor a 28-30. hétig szerintem tökéletes: nem túl vékonyka, és még bele is fér a "képbe", később már sokkal nagyobb a baba. Mi a lányommal a 30. héten voltunk és sikerült még szép képeket csinálni róla. :)
5/9 anonim válasza:
Mi 16, 23 és 30 hetesen voltunk. 16 hetesen a neme miatt, 22 hetesen azért mertnünk mert apukámnak másnap volt egy műtétje amire azt mondták kicsi az esély, hoyg túlélje és azt akartam, hogy lássa őt, hogy erőt adjon neki 8bejött szerencsére) 30 hetesen meg azért mert akkor már nagyon szépen látni a vonásait, mindegyik nagyon jó volt.
6/9 anonim válasza:
Azt mondják egyesek, hogy a 12. héttől már lehet. Persze, lehet, de a mi kislányunk hihetetlenül passzív volt, és letojta a világot, velünk együtt. Néha méltóztatott megmozdulni, de látszott, hogy jól van, csak szimplán hagyjuk békén. Még el is fordult. Az utóbbin, a 16. héten viszont hihetetlen aktív volt, kész élmény volt nézni, hogy le sem lehet lőni. :) És látni lehetett már 1000%-ra a nemét. Még tervezünk menni a 21. hét környékén, akkor már kifejezetten husisabb lesz, ilyenkor még kis csontikák. Szóval, én javaslom, hogy a 15.-16. héten menjetek először, akkor már nagy élmény. :)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Most 24 hetesek vagyunk és kisfiam lesz,nem a neme miatt megyünk 4 d-re,csak az élmény miatt.És neki is nagy emlék lesz később.
2013. márc. 13. 04:12
8/9 anonim válasza:
Nekem azt mondta az orvos, (aki az egyik legjobb ultrahangos a megyében), hogy a 25.hétig érdemes kb,mert akkor még belefér a baba a "képbe"utána már túl nagy hozzá.Mi a 24.héten mentünk és nagyon szépen látszott a baba:)33hkm
9/9 anonim válasza:
Kb. 18-26. hét között a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!