A gyomorrontást megérzi a baba?
Vszínüleg elrontottam a gyomrom vmivel, mert megfájdult a hasam. Ezt megérezheti a baba? Lehet hülye kérdés, de árthat neki? Eltudtam menni wc-re, utána már nem fájt a hasam. A baba is mozgékony lett...
24+5 h km
Valamennyi biztos átment a placentán, de nem hinném, hogy komolyan árthat neki egy könnyebb gyomorrontás.
Ezt abból gondolom, hogy nemrég én is ilyesmivel fordultam a dokimhoz, és azt mondta, hogy ha nem volt görcs, meg tartós hányás, akkor nem lehet baj. Pedig egy éjszakát végig szenvedtem, jött alulról is, felülről is, közben több liter vizet kiizzadtam, feküdtem a földön meg ültem a klotyón felváltva, mint akit megmérgeztek, olyan voltam.
Én nem görcsöltem, szimpla hasfájásom volt mint amikor az ember össze-vissza eszik és megfájdul a hasa. Bocs h így fogalmazom, de ahogy elmentem wc-re megkönnyebbültem. Utána nagyon aktív volt a babám.
Utolsó, Te se aggódj! Nekem mindig megfordul a fejemben minden h ami nekem kellemetlen, azt a baba is érezheti-e. Sztem később sem lesz jobb, mindig fogok vmin aggódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!