Szerintetek kisfiú?
Sziasztok! Ma voltam uhun, igazaból semmit sem mondott a szonografus, es nem is kerdeztem,csak mutattam egy ismerösömnek a kepet, es teljes extazisba esett, hogy juj kisfiu....:-) :-) :-) es most kivancsiva tett, hogy vajon t meg honnan a turobol veszi?!:-) Van mar egy lanyunk, de különösebben nem erdekes a pici neme, csak hogy eszseges legyen:-)
hát ebből nem lehet megmondani :) uh nem tudom mitől esett extázisba az ismerős :)))
annyi hogy a pocakja végénél van egy kis kiállás ami a másik kis talpa lesz, az tuti nem fütyi.-...lehet azt nézte be ??
Na jol van, akkor nem vagyok rossz anya, hogy nem ismertem fel a gyerekem nemét:-) :-) :-) :-) szerintem is azt nézhette el, de du megyek a dokimhoz, lehet megkerdezem:-) :-) :-) :-)
Amugy en a lanyomnal sem tudtam soha, hogy mit kell nezni, hiaba mutogattak,csak elhittem es kesz:-)
Igen kisfiú. Van egy olyan hogy nub theory írd be a googliba az a lényege hogy 12-13-14 hetes magzatoknál a "nub" állásából lehet megmondani fiú e vagy lány. ha szöget zár be akkor fiú (sajnos nem tudom megjelölni a képeden azt a kis pöcköt amit nézni kell) ha pedig párhuzamos a nub a gerinccel akkor kislány.
nekem pl. 15 hetes kislány lapul a pocakban. Ha gondolod beteszem a képét pont így fekszik akkor látható a különbség.
Nahat miket meg nem lehet tudni...:-) :-) :-) total nincs kulturam...:-)
Utolso btenned a kepet?
6 os vagyok. Ahol a nyíl van azt az egyenes pöcköt kell nézni (nektek nem ennyire erősen fehér de azért látható de nem egyenes hanem felfelé áll:))
13 hetesen készült a kép, ma voltam uh-n megint és még mindig kislány :) úgyhogy az is marad valószínű:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!