30 hetes vagyok,2 napja úgy fáj a hasam mint amikor megjön. Ez normális?
Szedd a magnéziumot,mert neked még korán lenne megszülni.Egyébként ezt már lehet jóslónak nevezni,ilyen idős terhesen már nekem is előfordult ez az érzés,olyankor több magnéziumot vettem be,nehogy koraszüljek!!És pihenj,ne emelgess,kíméld magad.
Boldog babavárást.
38+5 hkm
Szedem a magnéziumot, mióta 3100 a méhszáj, 2-3 hete...
Hát most nem nyugodtam meg :))
Könnyû szülést!
Akkor csak hogy megnyugtassalak..nekem a leges legelső menzesz szerű görcsöm és keményedésem 22 hetes koromban jött,és utána már mindig elő-előjött,és még mindig egyben vagyunk!!!Nem kell ettől ennyire megijedni,bocsi,hogy ha úgy fogalmaztam,hogy rád hoztam a frászt!! :)
Szedj magnerotot az a legjobb,én is azt szedtem,volt,hogy egy nap 6 szemet is bevettem belőle.Aztán 36 hetesen abba hagytam a magni szedését,elkezdtem inni a málnalevél teát,jóslózok is elég keményen,és még mindig egyben vagyunk..sajnos :( Úgyhogy nem kell rögtön beparázni,hanem szedd a magnit,ha kell akkor emelj az adagon és pihenj.
Én sajnos nem tudok neked méhszáj állapotot mondani,hogy nekem milyen,mert nekem 28 hetesen nézték utoljára :/
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!