Normális tunetek ezek 6 hetes terhességnél?
Figyelt kérdés
Eddig semmilyen tunetem nem volt, ma reggel ota eros kéz ès làbremegést érzek, nyilalàsokat, gorcsoket. Nem fàjdalmas, de ijeszto...Elso terhességem, tehàt nem tudom, hogy a szapora szivverés, remegés, hasmenés (nem viz szeru vagy ilyesmi, inkàbb bàrmit eszem wc-re kell mennem) belefér-e a normàl terhességi tunetek kozé. Vizszeru, fehèr folyàsom is van. (Nem viszket, nincs szine, szaga)
Koszi a vàlaszokat!
2013. ápr. 27. 12:02
1/4 anonim válasza:
Szia. nekem is van hasmenésem, ezen a héten kezdődött.Szerintem mindenkinek másak a terhes tünetek. Valakinek székrekedése van,valakinek hasmenése, szóval egyéni dolog ez.
2/4 anonim válasza:
Görcsölés nekem is volt. Magne B6-ot szedtem rá. 3X2-t. Most már csak ritkán , pl. este veszek be kettő szemet. Most múltam 8 hetes. Folyásom nekem is volt egy-két hétig.
3/4 anonim válasza:
Első vagyok. Görcsölés illetve nekem inkább feszülő érzésem van,ez is most a héten kezdődött.
4/4 anonim válasza:
nekem is hasmenésem volt az elején, most inkább székrekedésem. és folyásom is volt, ez normális. szerintem ha görcsölsz és vérzel, akkor fordulj orvoshoz.(nekem így kezdődött a vetélésem) 7 hetes 2. babás kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!