Benőtt lábujjköröm, nagyon be van gyulladva, mit tehetnék vele? Valami ötlet? 26 hkm
Már vagy 15 éve nem volt ilyenem, előtte viszont kétszer is kellett műteni a lábujjamat, mert nagyon csúnyán benőttek a körmeim, azóta tudom hogyan kell vágni, hogy ne legyen gond...
Most viszont csak begyulladt...
Tettem rá éjszakára dunszt kötést bele paradicsomot, hogy hátha kiszívná, és ki tudnám vágni a körmöt, de egyszerűen annyira fáj, hogy meghalok... :)
Próbáltam kiműteni, már le is jegeltem, de nem segít, így is nagyon fáj, és nagyon kicsi hiányozna, hogy kiszedjem, de egyszerűen nem tudom kihúzni mert megszülök annyira fáj.. Elég gennyes, már közben valamennyi jött is belőle...
Nincs valami ötletetek hogyan érzésteleníthetnék házilag, hogy ne kelljen megműttetni?
Nem akarnám sokáig húzni a dolgot, mert mégiscsak gyulladás, és nem akarom, hogy gondot okozzon a babámnak..
De műttetni meg nem akarom mert ott is csak jegelő spray-t fújtak rá, és semmit se ért... akkor is majdnem megszültem... ha legalább injekciót adnának...
26 hkm
ui. tudom hogy annyira nem ideillő a kérdés, de mivel babát várok nem akarok hülyeséget csinálni...
Nos, csütörtökön megműtötték, kaptam injekciót is, igaz fájt, de azóta teljesen rendbe jött, mármint egyáltalán nem fáj a gyulladás is nagyon szépen múlik!
Viszont figyelmeztetésképp, írom minden kismamának, hogy mivel tegnap voltunk ultrahangon is, sajnos a babám agyában van egy tágulat a gyulladás miatt, ami igaz elvileg el fog múlni a gyulladással, de figyeljetek oda magatokra, nehogy veletek is előforduljon ilyen!
Minél hamarabb menni kell dokihoz!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!