Ha valakinek van pozitív tapasztalata kérlek ossza meg! 9 hetes terhes vagyok, kevés vérzéssel kórházba kerültem, volt egy kis leválás, ami nem vészes, két hét fekvéssel állítólag kiheverhető. Viszont találtak egy miómát is. Mit jelent?
Sziasztok!
Nekem egy 7 centis miómám volt, ami a terhesség alatt 10 centire növekedett. A méh falán van, és nem befelé növekszik. A terhességgel együtt derült ki, és gondolkodtak, hogy meg lehet-e tartani a babát. Végül dönthettem, és megtartottam. A 13. héten görcsöltem, kórházba is kerültem, elkezdett sorvadni a közepe, és beindult a vetélés. A kórházban kaptam antibiotikumot, és végül megállt az egész dolog. Ott is ment az agyalás, hogy kiszedjék a terhesség mellett, de végül elvetették ezt, mert veszélyes. Szerencsére a sorvadás már nem is látszott, visszaállt normál állapotra a mióma. Onnantól otthon fekvés volt a végéig, ami nem volt nagy probléma nekem. Volt sok keményedés, a mióma eléggé nyomott, néha éreztem, hogy kezd begyulladni megint, de sok-sok pozitív gondolat, és sok pihenés végül is segített, és a 38. héten császárral megszületett a makk egészséges Kisfiam.
Drukkolok, hogy nálatok is minden oké legyen! :)
Hát ez is rettenetesen hangzik azért, bár a végeredmény szempontjából meg mégis bíztató. :-)
2 hete voltam kontrollon, akkor (2 hét alatt) nem nőtt, nem látszott rajta, hogy kezdene sorvadni. Lehet érezni, ha elkezd sorvadni a mióma? Mit érzel ilyenkor? Nekem kisebb fájdalmaim vannak csak egyelőre, nem görcsölök, csak nyomást érzek, de gondolom az amiatt is lehet, hogy a baba nő. Most vagyok én is épp a 13. héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!