Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valakinek van pozitív...

Ha valakinek van pozitív tapasztalata kérlek ossza meg! 9 hetes terhes vagyok, kevés vérzéssel kórházba kerültem, volt egy kis leválás, ami nem vészes, két hét fekvéssel állítólag kiheverhető. Viszont találtak egy miómát is. Mit jelent?

Figyelt kérdés
A mióma sajnos nagyon nagy, 6X5 cm-es, pedig ez még csak nőni és nőni fog. Nagyon kétségve vagyok estve, ezért kérlek, hogy ha valakinek van olyan tapasztalata, hogy ennek ellenére ki tudott hordani egészséges babát, az ossza meg velem. Köszi előre is!

2013. ápr. 26. 17:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem egy 7 centis miómám volt, ami a terhesség alatt 10 centire növekedett. A méh falán van, és nem befelé növekszik. A terhességgel együtt derült ki, és gondolkodtak, hogy meg lehet-e tartani a babát. Végül dönthettem, és megtartottam. A 13. héten görcsöltem, kórházba is kerültem, elkezdett sorvadni a közepe, és beindult a vetélés. A kórházban kaptam antibiotikumot, és végül megállt az egész dolog. Ott is ment az agyalás, hogy kiszedjék a terhesség mellett, de végül elvetették ezt, mert veszélyes. Szerencsére a sorvadás már nem is látszott, visszaállt normál állapotra a mióma. Onnantól otthon fekvés volt a végéig, ami nem volt nagy probléma nekem. Volt sok keményedés, a mióma eléggé nyomott, néha éreztem, hogy kezd begyulladni megint, de sok-sok pozitív gondolat, és sok pihenés végül is segített, és a 38. héten császárral megszületett a makk egészséges Kisfiam.

Drukkolok, hogy nálatok is minden oké legyen! :)

2013. máj. 19. 07:01
 12/12 A kérdező kommentje:

Hát ez is rettenetesen hangzik azért, bár a végeredmény szempontjából meg mégis bíztató. :-)

2 hete voltam kontrollon, akkor (2 hét alatt) nem nőtt, nem látszott rajta, hogy kezdene sorvadni. Lehet érezni, ha elkezd sorvadni a mióma? Mit érzel ilyenkor? Nekem kisebb fájdalmaim vannak csak egyelőre, nem görcsölök, csak nyomást érzek, de gondolom az amiatt is lehet, hogy a baba nő. Most vagyok én is épp a 13. héten.

2013. máj. 21. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!