Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Borzalmasan ugrál a pocakomba...

Borzalmasan ugrál a pocakomba a kislanyom. Kinek van meg ilyen tapasztalata?

Figyelt kérdés

Masodik gyerkemet varom, es mar tudom azt, hogy mit ertettek azon hogy minden terhesseg mas es mas. Na de ennyire? :)

Annyira ugral a pocakomban a babam hogy az mar szinte kellemetlen, es meg csak ~7 honapos terhes vagyok. Normalis ez? Az elozo gyermekemnel ezt igy nem ereztem, legalabb is ennyire nem es ilyen koran nem.

2013. ápr. 26. 14:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én 37 hetes kismama vagyok,de olyan szinten mocorog néha a babám hogy szinte fáj.Mindegy neki mit csinálok ülés közben is olyanokat rúg,forgolódik hogy kijön a jobb oldalamra egészen a bordámig.Én is tanácstalan vagyok hogy van e valami jelentősége hogy ilyen eleven.
2013. ápr. 26. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!