Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik ti is kívánjátok a...

Kismamik ti is kívánjátok a colát?

Figyelt kérdés
Reggelente mindig megiszok egy pohár colát , pedig terheség elött max ha ittam egy hónapban 2 szer.
2013. ápr. 26. 09:46
1 2
 1/11 anonim válasza:

Igen! :-)

Főleg, ha meglátom a tv-ben, a világ végére is elmennék egy pohárért... Korábban nagyon ritkán ittam, így a terhesség végén nagyon kívánom a szénsavasat.

Egy ismerősömnek csak a kóla csillapította a rosszulléteket, így olyannyira hozzászokott, hogy a 9 hónapot végigkólázta. Ez 30 éve volt, szerencsére nem lett a babának baja tőle...

2013. ápr. 26. 10:07
 2/11 anonim ***** válasza:

A spritot imádom!!!

Van hogy 1nap egy üveg:)))

Most a dinnyét kívántam meg, de 500 Ft 1 kg, a legkisebb is 4 kg, és nem is biztos hogy jó, vettem 1 kg epert.

2013. ápr. 26. 10:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon kívánom, de nem iszom. Nem tartom normális italnak, és nem akarok olyat enni, inni, aminek az eredete kérdőjeles. Szóval van, amit kívánok, de nem eszem vagy iszom meg. Inkább iszom egy pohár hideg vizet.
2013. ápr. 26. 10:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem fura, de elmúlik a gyomorégésem egy pohár kólától :-)
2013. ápr. 26. 10:39
 5/11 anonim ***** válasza:

A coca-cola az, aminek nem kétes az eredete, az egyik leg alaposabban ellenőrzött ital, hisz az egyetlen ami Kóser!!!!

És ha valami kóser, az nem lehet rossz :)))

2013. ápr. 26. 10:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Én nagyon kívánom a kólát,a terhesség elején rosszul voltam tőle,de most 34 hetesen mindennap iszok valamennyit,olyan jólesik és én is úgy vagyok vele ha meglátom a tévébe innom kell :) remélem nem lesz semmi baja a picúrkámnak tőle!Bár nekem a védőnő azt mondta egyek és igyak meg mindent amit kívánok,még citromos sört is kortyolok néha néha.
2013. ápr. 26. 11:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Igen:D A kóla és a limonádé a mindenem:)

38hkm.

2013. ápr. 26. 11:18
 8/11 A kérdező kommentje:

Coca cola, sprite , limonade nekem is ezzek :)

Viszont limonádét képes vagyok cukor nélkül meginni .

21+6 hkm :) Boldog Babavárást mindenkinek :)

2013. ápr. 26. 12:51
 9/11 anonim ***** válasza:
En is elek halok a colaert..Mikor rosszul voltam az elejen,csak ez csillapitotta.Most is innek,de a parom nem akarja hogy sok koffeint igyak,igy jo ha heti egyszer hozzaferek..23+4 hkm
2013. ápr. 26. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Aha, meg a Fantát. Bár az utóbbit két hete még nem bírtam meginni, mert borzalmas mellékízt éreztem neki. Szerencsére már visszaállt a régi szájízem. :)
2013. ápr. 26. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!