Segíts!? Nagyon fáj a kezem, éjjelente ugy megduzzad hogy nemtudom ökölbe szörítani az újjaim, pulzál benne a fájdalom, többi lent.
napközben pedig, föleg a jobb kezem annyira fáj, nemtudok vele fogni, még fésülködni is csak a bal kezemmel tudok.
Mit gondoltok,összefügghet ez a terhességgel? vizesedésre gondoltam, mert a bokám is bedagad, de az nem fáj, aztán arra hogy attól lehet mert ráfekszem éjjel, de mikor csak a bal oldalamon aludtam akkor is ugyan ugy fájt a jobb kezem is.
30hkm
nekem csuklóalagút szindrómám volt terhesen, senkinek sem kívánom. Bár nekem mindkét kezem nagyon fájt, és főleg éjjel. Akkor enyhült, ha ülve aludtam.
Sajnos előfordul kismamáknál, és nem lehet vele semmit csinálni, majd elmúlik. Nekem kb. egy hónap alatt múlt el.
A szülés után múlt csak el egy hónappal?
Nekem is fáj a másik kezem is, de a jobb kezem sokkal jobban fáj, a bal kibírható.
Szívből sajnálom, és kitartást kívánok! :(
Ha még nem tetted, említsd meg az orvosodnak, védőnődnek, hátha neked mégis bejön valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!