Kismamák, létezik, hogy a mocorgásnak hangja is van?

Én néha vékony reccsenést hallok, mint amikor egy csont megroppan- bár a bordáimon szokott zongorázni, szóval lehet hogy konkrétan azt hallom. A másik amit hallani szoktam, egy szintén vékony pukkanás, de nem bentről jön, hanem a bőrömről. Igazából egyiket sem tudom hová tenni. Nem tudom mi lehet konkrétan. :-)
32+4 hkm

Minden terhesség más, nekem ez már a 3. (38 hkm) és mások a mozgások, a hangok, az egész várandóság. A kislány csak gyengéden mocorgott, kis lusta volt, ez a baba (fiú) pedig néha majd ki rúgja a hasamat, néha még fáj is.
Szóval, azért mert másnak nincsenek hangok, neked még lehet :)

Én a baba csontjait szoktam hallani, bár csak 2-3 hete. Nagyon fura, én nem szeretem:)
38hkm

Én azt fedeztem fel tegnap, hogy mintha buborékolást hallanék, olyan kis gyöngyözés, pukkanás :)
Érezni még nem érzem a mocorgását és ezt a hangot is csak kb. 2x hallottam :D 15+2 hetesek vagyunk :) Ez is lehet a baba?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!