Orvoshoz menjek? 36hetes kismama vagyok, és én irtam ki tegnap egy kérdést hogy fáj a pocakom teteje. Mára már igen elviselhetetlen lett, ha hozzá ér a ruha olyan mintha égetnék a hasam.
Szia!
Na voltál dokinál?Ha igen mit mondott?ÉS hogy vagy azóta?
Szia!
A terhesség alatt minden, ami nem megszokott fontos lehet, akár a Te, akár a Baba szempontjából.
Nem fognak kinevetni, menj nyugodtan ügyeletre, de legalábbis a védőnődet, avgy a dokidat hívd fel, mit tegyél.
Azért egy vizsgálat mindenképpen hasznos lenne, ha msért nem, hát megnyugodnál, hogy nincs baj.
Első babád?
Pirosodik is, vagy csak viszket?
Hülyeségnek fog hangzani, de ha csak viszket és fáj, lehet, hogy a bőröd próbál tágulni, most van a baba a legmagasabb pozícióban.
Viszont ha piros, viszket és fáj, izzadtság is kikezdhette, mert összeér a ciciddel, aláizzadsz, nem levegőzik, és ez bizony nagyon tud fájni és viszketni is.
Oxycort spray, Iris spray nagyon jó rá.
Írj, hogy mi volt a dokinál.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!