Hogyan lehetséges az hogy uh-n nem látott semmit vagy csak nem akart szólni a dokinő?
4 hetesen voltál UH-n, akkor még nem látszódik semmi. Nekem 4 hét 4 naposan csak felritkulás volt látható a nyálkahártyában, 5 hét 5 naposan még üres petezsák, utána lett csak benne is valami.
Ha az előző mensid terhesség miatt lett volna más, akkor már jól látható pici embrió lett volna az ultrahangon.
Nyilván a doktornő nem akart feleslegesen hitegetni, ezért nem mondta, hogy a nyálkahártyád utalhat terhességre, mert még a felritkulás sem jelent terhességet, sőt a petezsák sem amíg üres. Ha márc. 15. az utolsó mensid akkor most a teszt már biztosat mond, csinálj egyet. UH-n lehet csak 1 hét múlva fog látszódni valami biztos.
Igaza van az utolsónak, akkor én sem értem hogyan csalódhattál többször is. Én biztos nem várnék jövő hétig, ha a helyedben lennék és lenne itthon teszt, most megcsinálnám. Ha nincs, vennék, hisz pár 100 ft-ért lehet kapni 2 db-osat is.
Tesztelj, mert itt nem fogsz pontos választ kapni!
Szia! Mikor el mentem dokihoz engem is el küldött uh-ra hogy szerinte korai terhes vagyok az uh-án a csajok annyit mondtak meg van vastagodva a méhnyálkahártyám ők fenn tartják az esélyt hogy az vagyok nekem 21 hét múlva kellett vissza mennem a doki azt mondta mielőtt vissza megyek csináljak egy tesztet csináltam és pozitív lett:D Mikor vissza mentem az uh-ra akkor a 19mm petezsákot láttak:)
Remélem segítettem
10hkm :D
Bocsi nem 21 hét el írtam véletlenül hanem 2 hét múlva
10hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!