Hogyan lehetséges az hogy uh-n nem látott semmit vagy csak nem akart szólni a dokinő?
Párszor csalódtam, vártam hogy 2csík jelenjen meg de sajnos nem jött össze,úgy hogy azóta megfogadtam nincs több teszt.
Jövőhétre van időpontom ismét, de addig is kiváncsi lennék a mások véleményére. :)
28/L
de figyu, azt mondta a dokinéni, csinálj tesztet. értem én, sokat csalódtál, de ha terhes vagy, a teszt pozitív lesz, ha meg nem, akkor most se vagy az, függetlenül attól, tesztelsz-e. ez nem ott dől el..
mikor jött meg utoljára? tehát elvileg hány hetes vagy/voltál, amikor UH volt?
Én is nagyon korán voltam, 4-5 hetes terhesen, akkor még csak petezsák látszódott, visszahívtak 2 hét múlva, akkor már szívhang is volt.
Ha te ettől korábban mentél, akkor igen, létezik, hogy nem látnak semmit. Azért mondták, hogy csinálj tesztet és menj vissza később. Mert ha pozitív a teszt és később mész, akkor már látják a terhességet.
A has, ha még orvos nem látta, akkor az még nem attól van. Vannak, akiknél egész korán, már 10. hét körül látszik a pocak, de akkor azt már 100 százalékosan látják, ott már szívhang van, meg minden. De amúgy a terhességek zömében ilyen korán még csak puffadás látszik, nem magától a terhességtől nő a has.
Mióta késik amúgy a vérzésed?
Szerintem ez nem terhesség
Hány naposak a ciklusaid?
Ha márc. 15-én jött meg az utolsó, és szerinted már az sem volt normális, akkor uh-n már egy jól látható embriónak kéne lenni mert az csak valami terhesség alatti vérzés lett volna, nem menstruáció.
Viszont, ha márc.15-én rendes mensid volt, akkor is látni kellett volna legalább felritkulást a nyálkahártyán.
Szerintem ez inkább valami hormonális proléma nem terhesség, de jó volna többet tudni.
Mióta próbálkoztok? Van-e peteérésed, hány naposak a ciklusok???
Igazából csak március óta próbálkozunk,a márciusi mensim már nem volt normális, nagyon kevés volt, és elszíneződött, van pe.érésem, a ciklusom meg 28napos.Most már ezen nem fogom magamat stresszelni, legyen aminek lennie kell, jövőhéten kiderül!
Csak furcsa volt a vizsgálaton az amit a dr.nő mondott, hogy vastag a mh.nyálkahártyám, meg hogy az terhességtől is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!