Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Derékfájás, enyhe görcsök, ez...

Derékfájás, enyhe görcsök, ez a jóslófájás? 38 hkm

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát, lehet, de nem tudom azt mondani hogy tutira azok, mert az én jóslóimat mindennek lehet nevezni csak nem enyhének. Már napok óta minden este azt hiszem hogy na megyünk szülni, mert minden este órákig rendszeres fájásaim vannak, de 11 körül elmúlnak. Derekad fájhat a terheléstől is, enyhe görcsök meg nekem szinte végig voltak.

38+6 hkm

2013. ápr. 25. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, valisznu joslo. Nekem szules elott 3 nappal volt iszonyatos derekfajas. Mi akkor bementunk a khba, ott mondtak h nyugi es csak joslo.
2013. ápr. 25. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:

hát nekem a josló nem jóslónak tűnt a fiamnál!

egyik éjjel hajnal 3-6ig tartott a görcsölés, aztán elmúlt. de elég erősek voltak. másnap hajnalban ismét, reggel bementünk, de NST után hazaküldtek, hogy ez csak jósló. egész nap görcsöltem, estére felerősödött, megint bementünk, megint azt mondták, hogy ez csak josló. aztán mikor vizsgált a doki, (még csak 1 újjnyira voltam kitágulva) elrepedt a magzatburok, elfolyt a magzatvíz. egy óra alatt kitágultam, fél óra múlva a kezembn volt a fiam.

2013. ápr. 28. 11:53
 4/4 anonim ***** válasza:

előző vagyok

és mindez a 37.héten...szóval lehet belóle szülés nálad is. de van aki már hetekkel a szülés előtt joslózik.

2013. ápr. 28. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!