Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fáradt vagyok, álmos vagyok,...

Fáradt vagyok, álmos vagyok, gyenge vagyok napok óta megy a hasam terhesen, szerintetek ellanyhulok ha megengedem magamnak hogy 2 órahosszát alszom délután?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 25. 13:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen házi tej.Kiment az álmosság a szememből majd akkor álmosodok el mikor már nem lehet aludni.
2013. ápr. 25. 15:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Házi tejet tényleg nem szabad forralatlanul inni. Kivételesen igaza van anyósnak. Én is azt veszem de mindíg forralom. Tele van bacival nyersen és attól valóban mehet a hasad a zsírtartalma miatt.Legközelebb forrald fel és úgy idd.
2013. ápr. 25. 16:15
 13/17 anonim ***** válasza:

Én csak forralatlanul iszom a házi tejet, meg szinte mindenki, akit ismerek. "Szabad", "nem szabad", ha felforralod elve nem tudod többet leszedni a "felét" (máshol fölét mondanak rá) amit a kávéba szoktunk tenni. Az igazság az, hogy a komoly bacikat forralással úgyse ölöd meg, más meg max. egy kis fosást okozHAT. De én még olyat se tapasztaltam 20 év alatt.

DE azért terhesen nem innám forralatlanul még én se!!

2013. ápr. 25. 16:31
 14/17 anonim ***** válasza:
13-as vagyok, mondjuk az is hozzátartozik, hogy mi nem ettől-attól vesszük a tejet, ki tudja, hanem a kert végéről és tudjuk milyen tehén, meg hogy van tartva.
2013. ápr. 25. 16:32
 15/17 anonim ***** válasza:
A tej fokozza a hasmenést. Tök mindegy, hogy házi vagy bolti, ha valakinek hasmenése van, akkor a tej tilalmi listán van, mert még tovább lesz hasmenése az illetőnek!
2013. ápr. 25. 16:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a tej a baj. A párom megivott egy liter tejet (ez pár hónapja volt) a vacsi mellé és utána vizet f*sott- hogy az ő szavaival éljek. Nem szabad sok tejet inni, attól mindenkinek menne a hasa.

32+4 hkm

2013. ápr. 25. 23:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy jártam!Pedig én "csak" egy bögre frissen fejt tehéntejet ittam meg, szépen lassan, de a gyomrom annyira nincsen hozzászokva (előtte még soha nem ittam), hogy nekem 3 napig ment a hasam. Ha literszámra ittam volna, szerintem nem is tudom meddig ment volna a hasam:). Biztos hogy attól van a baj.
2013. ápr. 26. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!