Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet hirtelen most...

Mitől lehet hirtelen most keményedésem?

Figyelt kérdés

Tegnap délután óta szinte folyamatosan kemény a hasam. Eddig még nem igazán keményedett. Este vettem be Magne B6-ot, de semmit nem változott. Semmi extrát nem csináltam. Viszont nem tudom lenne-e köze a keményedéshez: tegnap biciklivel mentem a 3éves lányomért az oviba. 2,5km oda, és 2,5 vissza. De nagyon lassan tekertem, szépen kényelmesen, oda is hazafelé is. Közben folyamatosan tapogattam a hasam, hogy nem keményedik-e. De nem volt kemény. (korábban kérdeztem a védőnőt, azt mondta ha nem keményedek, akkor tekerhetek kényelmesen). Szerintetek a biciklizés miatt lenne, vagy mástól? És mit csináljak vele, ha a Megne B6 sem hat rá? Baj ez egyáltalán, hogy kemény? Ja, holnap leszek 27 hetes.

Köszönöm a válaszokat.

2013. ápr. 25. 11:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Én ma vagyok 27 hetes. Be kell látni, attól, hogy mi nem érezzük megerőltetőnek, az amúgy megszokott tevékenységek is lehetnek már sokak. A magnéziumnak jónak kellene lennie, csak lehet növelni kell az adagot ha nagyobb az igénybevétel. Én már nem bicikliznék a helyedben. Ha nem múlik a keményedés azért kérj szakértői segítséget.
2013. ápr. 25. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!