Szerintetek van remény, hogy szépen fejlődni fog a babókám ennyi idő alatt?
A doki nem sok jót ígért, főleg, hogy péntek óta pecsételő vérzésem van, ami reggel jelentkezik ébredés után, aztán egész nap semmi.
Tegnap voltam az első ultrahangon,5 hetes lehetek az utolsó menstruáció alapján. A peteérésem nem volt állandó (volt hogy 26 volt hogy 34 napra jött meg). Az orvos csak üres petezsákot látott ami (11,9 mm), egy hét múlva hívott vissza kontrollra. Van remény?
Elmondása szerint arra kell számtanom, hogy ez még bárhová fejlődhet. :( Annyira reménykedem benne, olyan rég óta szeretnénk ezt a csöppséget! Miért történik ez?
Igen elnézést ez lemaradt, annyira el vagyok keseredve, hogy ma is véreztem.
Utrogestant 3*1 szemet írt fel a doki, azt mondta ha nincs probléma egy hét múlva már látni fogjuk, hogy milyen irányba fordulunk. Annyira elkeseredtem...
Hasonló cipőben járunk. Múlt héten voltam dokinál, mert barnáztam. Csak egy petezsákot látott, ami 10 mm-es volt. Kaptam gyógyszert 3x2 Utrot és két hét pihenőt javasolt. Megértelek, h. nagyon izgulsz, de nem szabad sírni és idegeskedni. Az nem tesz jót egyikőtöknek sem!
Nekem csak jövőhéten kell visszamennem. Hál' Istennek elmúlt a barnázás és egyáltalán nem görcsölök. Azt olvastam, h. a szervezet emlékszik a mesire és ezért is vérezhet valaki. Kiszámoltam és nekem pont arra az időszakra esett a mesim, amikor barnázni kezdtem. És neked? Szorítok nagyon :)
Köszönöm mindenkinek!
Sajnos nekem nem aktuális még a mensesz sem :(... és erősödött a vérzés is tegnap este óta pedig állandó. Amint lehet megyünk a dokihoz. Nem tudtam aludni egész éjjel.
Egyet kell értsek a dokival, innen még bármi lehet. 20 mm-s nagyságú petezsákban már "illik" lennie valaminek, addig nem baj ha üres. Amúgy nekem 4 hét 4 naposan semmi nem volt, csak egy pozi tesztem, és véreztem kegyetlenül, rendes mensisen, 3 napig. 5 hét 5 napnál 11 mm üres petezsák. És holnap töltöm be a 39. hetet. Szóval tényleg bármi lehet, nem tudsz mást tenni mint kivárni, tudom hogy nehéz, de mást nem tudsz tenni. Szorítok, hogy rendben legyen minden!
38+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!