Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » C 2000, felpuhult portio,25...

C 2000, felpuhult portio,25 hetesen,1. baba? Ugye nincs nagy baj?

Figyelt kérdés

Pihenes, magnezium ezeket kaptam utasitasba sok kemenyedes miatt...

Ugye nem lesz baj? Sajnos most kene kicsit rendezkednem, (nem pakolni) koltozes miatt...

Eddig is csak a hazimunkat csinaltam mert mar nem dolgozok, szoval lenyegeben eddig is pihentem es megis nyilni fogok? Mit tehetnek, mire keszuljek?

2013. ápr. 24. 08:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia, milyen magnéziumot kapsz? Magnerot lenne a legjobb napi 3szor 2 darab, illetve Diafilint kellene szedned naponta 3szor 1-et, Nospát semmi esetre sem vegyél be, mert puhítja és fellazítja a méhszájat. C 2000 érték külső méhszáj 2 ujjnyira nyitva van, as belsők zárva. Felpuhult portió, azt jelenti, hogy felpuhult a méhszáj tehát könnyen nyílik. Én is azt tudom tanácsolni, hogy pihenj sokat, ne emeljél, és kerüld a sok ülést mert ilyenkor a baba lejjebb kerül és nagyon nyomja a méhszájat. Sokat ne sétálj, ne hajolgass, én mivel első baba egyenlőre kerülném a nemi együttlétet is. Most már jó esélyei vannak a babának, ha megszületne.
2013. ápr. 24. 09:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok bocsi elírtam tehát ZÁRVA VAN A MÉHSZÁJ, DE MEGRÖVIDÜLT!
2013. ápr. 24. 09:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Magneziumbol 2x 1 ilyen granulatumot szedek, most irta a dokim, igy napi 650 mg ot osszesen. Mast nem szedek a kemenyedesre csak magneziumot. Sokat szoktam ulni... Lehet hogy ez a gond. Megprobalok kevesebbet, de meg legalabb 10 hetig jo lenne ha bent maradna, mondjuk ezt tegnap meg is beszeltem vele :D
2013. ápr. 24. 09:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Próbálj meg pihenni, szedd a magnéziumot, és ha úgy érzed, hogy keményedsz, rögtön fekvés, vagy ülj be egy kád meleg vízbe.
2013. ápr. 24. 13:31
 5/11 A kérdező kommentje:

Azért is tettem ki újra a kérdést, mert most egy 3/4-ed órája elkezdtem keményedni, és mintha rendszeres lett volna.. elkezdtem mérni stopperrel, de vettem be magnéziumot.

10 perc után jött 20 mp keményedés

és ez elkezdett ritkulni...

Most pedig mintha el is múlt volna...

Ez jósló lenne vagy az még korai?

Mindjárt letusolok jó meleg vízben és meglátom múlik-e..

Szerintetek?

2013. ápr. 25. 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:
25 hetesen jósló? Hát nem hinném, az még nagyon-nagyon korai... Ha rendszeresek továbbra is a keményedések feltétlenül menj be az ügyeletre!
2013. ápr. 25. 23:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem menj be a kórházba.
2013. ápr. 25. 23:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező???
2013. ápr. 26. 08:07
 9/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Végül tényleg elmúlt, semmi nem történt, ahogy bevettem a magnéziumot (gondolom gyorsan felszívódott, mert ilyen granulátumot szedek) el is kezdett múlni, szóval mégis csak valami jóslóféle lehetett, vagy ez a B.H.-féle összehúzódás...

Hál istennek nem fáj semmi, nem keményedek azóta.

Ma egész nap pihenek, ha megint előjönne, akkor bemegyek a kórházba.

2013. ápr. 26. 09:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálam rendszeresek voltak a keményedések kb. a 20. héttől, a 7. hónapig. Én hülye elsőterhesen meg azt hittem, hogy "csak" a baba támasztja ki magát... Szerencsére nem lett gond: ha Mg és pihenés hatására elmúlik, nem kell kórházba rohangálni, már ha nem jönnek nagyon sűrűn az ilyesmik.
2013. ápr. 26. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!