Miért ilyen nagy az árkülönbség a kombinált tesztnél?
Székesfehérvár, 9000. Pontos, korrekt, és nagyon kedves tájékoztatást kaptunk az eredményhez. Bátran ajánlom!
Valószínűleg attól függ az ár, mennyire akarnak lehúzni.
A 30 ezres ár minden esetben tartalmaz egy 20-40 perces, részletes ultrahangvizsgálatot (legtöbb esetben 4D is) + DVD-re megkapod a teljes felvételt + fotókat CD-n. És ehhez jön a vérvétel, és a korod kombinálása, így kapsz egy arányszámot, hogy mennyi esély van bizonyos betegségek előfordulására.
Ami 9-10 000 Ft, ott leginkább sztk-ban vagy a magándokinál végzett uh mellé kiegészített vérvizsgálatról van csak szó.
Illetve van a szerencsés eset, amikor ilyen-olyan akcióban 11-12 000 Ft körül megcsinálják az uh-t és a vérvételt is egyben (ez tulajdonképpen a 30 ezres akciós változata.
Én még más variációról nem hallottam, de persze ez nem jelent semmit :)
A vér teszt 9000-11.000 ezt a kórházak elvégzik, s nem csinálnak külön ultrahangot, hanem a 12. 18. Heti kórházban végzett ultrahanggal elemzik ki az eredményt, míg a 30.000 vizsgálat készít egy genetikai ultrahangot a kötelező kórházi ultrahangokon felül!
Szóval olyan mintha. 9000+ 4d uh
Vagy 9000+ kórházi kötelező uh
Csatlakozom a 2-es hozzászólóhoz. Mi 2x is a Magzati diagnosztikai kp-ban (bp.,bolgárkerék u.) csináltattuk, 25e Ft. Teljes mértékben meg voltunk elégedve, nem siettek az Uh-gal, nagyon kedvesek voltak. Ha vidéken laksz bele kell számolni a felutazást, a második vérvételt el lehet küldeni postán is, de az kb.3500 ft költség.
A mi kórházunkban mindezt 30e Ft-ért csinálják, de egyben a 12 heti Uh vizsgálattal, semmi extra, leveszik a vért és kész - az az orvos aki be van osztva, aki persze nem feltétlenül rossz (nekem hibázott egyszer és nehezen felejtem el), nincs utazási költség.
Szerintem itt most van egy kis kavarodás.
A kombinált teszt az 1 vérvétel és 1 ultrahang a 12. hét körül. Ez általában 9-11.000 Ft körül van.
Ugyanez kiegészítve még egy 16. hetes vérvétellel, az az integrált teszt. Ez kb 30.000 Ft. Nálunk 29.000.
A lényege és az elve ugyanaz, de az integrált tesztnél elemzik az idő közbeni változásokat is, így pontosabb értéket ad, mintha csak az 1 vérvételes kombinált teszt lenne.
nincs kavar, nekem kombi volt, 30.000
vérvétel és egy nagy UH
(Istenhegyi Géndiagnosztika)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!