Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért ilyen nagy az árkülönbsé...

Miért ilyen nagy az árkülönbség a kombinált tesztnél?

Figyelt kérdés
Néztem egy pár oldalt és van ahol 30 000 Ft,de találtam olyat ahol csak 11 000 Ft.Akkor most melyikbe bízzak? Nem ár kérdés? Nem ugyanazt csinálják? Két vérvétel+uh nem? Ajánlanátok intézményt ahol már megcsináltattátok és elégedettek voltatok?
2013. ápr. 24. 02:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Székesfehérvár, 9000. Pontos, korrekt, és nagyon kedves tájékoztatást kaptunk az eredményhez. Bátran ajánlom!

Valószínűleg attól függ az ár, mennyire akarnak lehúzni.

2013. ápr. 24. 03:06
 2/7 petera6 ***** válasza:

A 30 ezres ár minden esetben tartalmaz egy 20-40 perces, részletes ultrahangvizsgálatot (legtöbb esetben 4D is) + DVD-re megkapod a teljes felvételt + fotókat CD-n. És ehhez jön a vérvétel, és a korod kombinálása, így kapsz egy arányszámot, hogy mennyi esély van bizonyos betegségek előfordulására.

Ami 9-10 000 Ft, ott leginkább sztk-ban vagy a magándokinál végzett uh mellé kiegészített vérvizsgálatról van csak szó.

Illetve van a szerencsés eset, amikor ilyen-olyan akcióban 11-12 000 Ft körül megcsinálják az uh-t és a vérvételt is egyben (ez tulajdonképpen a 30 ezres akciós változata.

Én még más variációról nem hallottam, de persze ez nem jelent semmit :)

2013. ápr. 24. 06:04
 3/7 anonim ***** válasza:

A vér teszt 9000-11.000 ezt a kórházak elvégzik, s nem csinálnak külön ultrahangot, hanem a 12. 18. Heti kórházban végzett ultrahanggal elemzik ki az eredményt, míg a 30.000 vizsgálat készít egy genetikai ultrahangot a kötelező kórházi ultrahangokon felül!

Szóval olyan mintha. 9000+ 4d uh

Vagy 9000+ kórházi kötelező uh

2013. ápr. 24. 06:18
 4/7 anonim ***** válasza:
annyival kiegészíteném még, hogy a 30.000-nél 1,5 óra múlva kezedben az eredmény:)
2013. ápr. 24. 06:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a 2-es hozzászólóhoz. Mi 2x is a Magzati diagnosztikai kp-ban (bp.,bolgárkerék u.) csináltattuk, 25e Ft. Teljes mértékben meg voltunk elégedve, nem siettek az Uh-gal, nagyon kedvesek voltak. Ha vidéken laksz bele kell számolni a felutazást, a második vérvételt el lehet küldeni postán is, de az kb.3500 ft költség.

A mi kórházunkban mindezt 30e Ft-ért csinálják, de egyben a 12 heti Uh vizsgálattal, semmi extra, leveszik a vért és kész - az az orvos aki be van osztva, aki persze nem feltétlenül rossz (nekem hibázott egyszer és nehezen felejtem el), nincs utazási költség.

2013. ápr. 24. 07:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem itt most van egy kis kavarodás.

A kombinált teszt az 1 vérvétel és 1 ultrahang a 12. hét körül. Ez általában 9-11.000 Ft körül van.

Ugyanez kiegészítve még egy 16. hetes vérvétellel, az az integrált teszt. Ez kb 30.000 Ft. Nálunk 29.000.

A lényege és az elve ugyanaz, de az integrált tesztnél elemzik az idő közbeni változásokat is, így pontosabb értéket ad, mintha csak az 1 vérvételes kombinált teszt lenne.

2013. ápr. 24. 09:14
 7/7 anonim ***** válasza:

nincs kavar, nekem kombi volt, 30.000

vérvétel és egy nagy UH

(Istenhegyi Géndiagnosztika)

2013. ápr. 24. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!