Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kombinált teszt Székesfehérváron?

Kombinált teszt Székesfehérváron?

Figyelt kérdés
Hogy működik?Azt tudom, hogy néznek ugyanúgy uh-t és ha kérem a Down-kór szűrést akkor vesznek vért!De mivel 9000 ft ez hogy működik?Gondolom, hogy addig nem veszik le a vért amíg nincs befizetve az összeg, de akkor hol adják a csekket és mikor?Valaki tudna nekem ebben segíteni?

2013. ápr. 15. 17:57
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy az ambulanciára megyek!
2013. ápr. 15. 18:02
 2/13 anonim ***** válasza:
Én is az ambulanciára megyek, csak én csüt. adnak csekket az uh.n azt be kell fizetni, majd visszamenni és az nst-s szobában veszik le. Legalábbis tavaly így volt és úgy tudom most is így van.
2013. ápr. 15. 18:21
 3/13 anonim ***** válasza:

Én nemrég voltam. A Nővédelmiben is adnak csekket, meg ott az ambulancián is. Én a Nővédelmiből hoztam, mikor kellett menni laborbeutalókért, azt feladtam, és már a befizetést igazoló cetlivel mentem az UH-ra. Utána az UH papírral be kell kopogni a legutolsó szobába, ahol az NST is van, és szólni, hogy jöttél a kombináltat megcsináltatni.

Az eredményt sms-ben kiküldik pár nap múlva, a papírokért pedig ugyanoda kell majd visszamenni három hét múlva.

A Down-kórra és az Edwards-szindrómára való esélyt nézik.

2013. ápr. 15. 18:47
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!Azt láttam, hogy a kismamák mennek hátra, csak azt nem tudtam, hogy ennek mi a menete!
2013. ápr. 15. 18:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Én most voltam az amb.-án 12hetes uh-on,kérdezték szeretném-e.Az előttem lévő kismama kérte,ott kapta a csekket,és mondták neki h 1-2nap és be kell fizetni,h levegyék a vért időben.
2013. ápr. 15. 22:19
 6/13 A kérdező kommentje:
De ha azonnal be van fizetve akkor leveszik még aznap, nem?Mert én nem fehérvári vagyok és nem szeretnék azért még egyszer felmenni 2 nappal később..
2013. ápr. 16. 16:56
 7/13 anonim ***** válasza:
Persze még aznap visszaviheted, a lényeg hogy befizetést igazoló csekk szelvényt bemutasd.
2013. ápr. 16. 19:02
 8/13 A kérdező kommentje:
Oh szuper!Még egy kérdés!Meg kell várnom míg kijön valaki az nst-nél vagy bekopogjak?Az utolsó ajtó az nst-s ugye?
2013. ápr. 16. 20:46
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem jóval egyszerűbb, ha eleve befizetett csekkel mész oda, de ki hogy gondolja.

Nem kell megvárni, míg kijönnek, kopogj és menj be, szólj hogy kombináltra jöttél. Igen, utolsó ajtó.

2013. ápr. 16. 20:50
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Sajnos nem tudok befizetett csekkel menni mert nem kaptam!Holnap megyek magánrendelésre felkérni az orvost egyenlőre a terhesgondozásra de szerintem ő nem tud adni, tehát marad az amikor megyek a 12. heti uh-ra!
2013. ápr. 16. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!