SOS! Félek hogy kicsúszik a baba?
Figyelt kérdés
A méhszáj teljesen nyitva van és ma egész nap székelési ingerem van. Fájásaim nincsenek, csak közbe pár jósló. Harmadik baba. Nyugtassatok meg, hogy nem tud kicsúszni!!! Légyszi. Egyedül vagyok itthon a gyerekeimmel, a páromnak beletelne 45 percbe, míg hazaér. Ugye nem tud csak úgy kicsúszni? Vagy a magzatvíz először elfolyik nem??? (az előzőket túlhordtam, a burkot repesztették)2013. ápr. 23. 19:51
1/13 anonim válasza:
Hát ez nagyon izgi. Simán megszülhetsz negyed óra alatt. De azért kipottyanni nem fog.
2/13 anonim válasza:
3. babánál, nyitott méhszájjal bármi meglehet. Inkább szólj valakinek(akivel meg van beszélve) hogy vigyázzon a gyerekekre és irány a kórház! Ha nem reped meg szülés előtt a burok, azt nevezik burokban szülésnek, ami nem jó, inkább menj be "feleslegesen" , mint a gyerekek előtt megszülj! Könnyű szülést!
3/13 A kérdező kommentje:
Nem tud jönni senki:( Apát meg csak akkor lehet riasztani ha tényleg szülök. Pénteken is bementem a kórházba akkor fájásaim is voltk de hazaküldtek.
2013. ápr. 23. 20:24
4/13 anonim válasza:
Hívd fel a dokidat és mondd el neki a tüneteket. Telefonon keresztül is tud instrukciókat adni, ha kell.
5/13 anonim válasza:
elhiszem ,hogy csak vészhelyzetben hívhatod haza, de gondolj bele, mi van, ha hirtelen jönnek az igazi fájások, és nem fog hazaérni időben? Inkább jöjjön haza, mint megszülj otthon! Nagyon szorítok nektek, hogy minden rendben menjen :-) 2-es voltam
6/13 A kérdező kommentje:
nincs dokim:/
2013. ápr. 23. 20:30
7/13 anonim válasza:
ügyelet? Próbálj megnyugodni azért, mert az idegességtől még jobban begörcsölsz..
9/13 A kérdező kommentje:
Azóta 1x volt inger, de semmi.
2013. ápr. 23. 21:37
10/13 anonim válasza:
Feküdj le és pihenj. Szurkolunk, hogy ne történjen még semmit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!