Hogy lehet, hogy kisebb a terhességem? Bővebben lent.
Március 2.-án volt utoljára mensim. Március 18-án voltunk együtt a férjemmel, azóta folyamatos betegségek meg utazás miatt nem, sajnos ez tuti:(
32-33 napos ciklusaim vannak, tehát a 18.-ai együttlétből stimmel is, hogy nagy esély volt a babára, mert az volt a 16. ciklusnapom, mert ilyen hosszúságú ciklusoknál kb. úgy van peteérés. Vagyis akkor is csak kb. a 17-18. napon, de a 16. nap belefér.
Most a dokim csak 6 hetesnek állapította meg a terhességet. (CRL: 4mm,GS: 13mm. szikhólyag 4mm.)
Ennyi napot túléltek volna a spermiumok odabent? Vagy ez rosszat is jelenthet? (elvileg ugye már a 8. hétben kéne lennem) Ez elég nagy eltérés, főleg úgy, hogy tuti nemvolt késöbbi együttlét.
2 hét múlva kiderül nő-e a baba, ha igen, nincs semmi gondd!!!
Nekem menses előtt foganhatott, mert mindig 1-1,5 héttel kisebb a kelleténél!!!
Gratulálok Neked:) Én is furcsállom, erre csak azt tudom mondani, hogy ez a baba jönni akart...
Titkon reménykedem, hogy így nagyobb az esély a lányra, már van 2 fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!