Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehet, hogy a 120...

Hogyan lehet, hogy a 120 perces glükózom alacsonyabb a 0 percesnél?

Figyelt kérdés

A 0 percesem 4,5, a 120 percesem 4,3. És van még további 3db csillagos eredményem(WBC magasabb, RBC és HCT alacsonyabb a norm. értéknél). Melyikeket kell nézni, hogy van-e gond, vagy nincs? Nekem ez kínai, dokihoz pedig csak 2 hét múlva megyek.

Köszönöm a segítséget.

2013. ápr. 23. 10:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt, ez nem gond.
2013. ápr. 23. 10:18
 2/10 anonim ***** válasza:
a másik 3 értéket passzolom
2013. ápr. 23. 10:18
 3/10 anonim válasza:
Ez normális. A test a vérbe jutó glükóz hatására inzulint termel ami elszállítja azt. Picit túlkompenzál és többet szállít mint amennyi éppen akkor bekerült. Van akinek jobban leesik, de a máj raktároz cukrot és visszapótolja egy másik hormon hatására.
2013. ápr. 23. 10:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem is alacsonyabb lett a második érték a terhelés után, mint előtte!
2013. ápr. 23. 10:25
 5/10 anonim válasza:

Arra a három rövidítésre pedig rá tudsz keresni, fehér és vörösvérsejtekkel kapcsolatos. Ha enyhén eltér az alkati dolog. A komoly eltérések pedig szerintem nem lennének tünetmentesek - bár nem vagyok orvos. A fehérvérsejtek a védelemért felelősek ha valami fertőzéssel birkóznak akkor szokott megcsappanni a számuk.

Az egészséges életmód egyébként mindent helyrehoz ami nem genetikai eredetű eltérés.

2013. ápr. 23. 10:32
 6/10 anonim ***** válasza:

A cukor így teljesen jó.

A laborleleteim nekem is több "csillagosak" mióta terhes vagyok. Ilyenkor másak a határértékek. Ha kicsi az eltérés, akkor nem okoz gondot. Ha gondolod a védőnőhöz beugorhatsz vele, mert ha átnézi ő is meg tudja neked mondani, hogy van-e baj vagy elég ha később mészdokihoz.

2013. ápr. 23. 10:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is igy volt. Saját dokim azt mondta minden oké.Az sztk-s doki meg ujra csináltatta amikor mentem az eredményért. Terhesen sok minden máshogy dolgozik a szervezetben, ami egyéni teljesen...
2013. ápr. 23. 10:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Mindegyik csillagos érték épphogy, pár tizeddel van a normál érték alatt/fölött.
2013. ápr. 23. 10:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Ja, és a 0 perces alapból nem alacsony? 4,5 csak.
2013. ápr. 23. 10:42
 10/10 anonim válasza:

ilyesmit könnyen kiguglizhatnál.

4.0-5.0 közt normális

a tied pont jó

még most látom hogy terhesség témakörbe írok :D

én nem vagyok terhes (férfiként furcsa is lenne :D ) de pár tizeddel nekem is kilógnak azok az értékek, tehát csillagosak mégis azt mondták hogy teljesen rendben van alkati dolog.

2013. ápr. 23. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!