Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van kozottetek olyan Kismami...

Van kozottetek olyan Kismami akinek semmilyen terhességi tunete nem volt elso trimeszterben?

Figyelt kérdés

1 hèttel vagyok tul a meg nem jott mensi idopontja utàn. 4 napja teszteltem pozit, pedig biztos voltam benne, hogy nem sikerult, de vègre igen! :) Régota probàlkoztunk. Viszont semmi, de semmi tunetem nincs. A leg enyhèbbek sem. Nincs suru pisilès, fàradèkonysàg, mellfeszulès vagy bimbo èrzékenysèg, émelygès, hànyinger...semmi. Szerencsésnek is mondhatnàm magam, de ugy aggodom. Màr volt egy sikertelen terhességem. (Ures petezsàk)

Tesztet sem merek csinàlni, nehogy ne legyen ott a 2. csik. Tudom, tul aggodom, de annyira vàgyom a bèbire ès mi van, ha felszivodott, vagy ilyesmi?! Lehetséges ilyesmi gorcsok, vèrzés nèlkul?

Megprobàlok nem gorcsolni ezen, de meg nyugtatnàtok?

Orvoshoz 6. hèt elott nem szeretnèk menni. Szeretnèm ha màr lenne szivhang elso uh-n :)

2013. ápr. 22. 10:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem csak a fáradtság és álmosság volt.Se hányinger se hányás, semmi rosszullét.39 hetes kismama
2013. ápr. 22. 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is csak marha álmos voltam, mindig. És bárhol képes voltam elaludni :)
2013. ápr. 22. 10:43
 3/8 anonim ***** válasza:

A tünetek általában később jelentkeznek, de lehet hogy nem is lesz Neked semmi. De az hogy nincs tünet, nem egyenesen arányos azzal hogy gond van :)

Én most 7 hetes vagyok, és eddig csak álmosság van, de még jöhet bármi. Az előzőnél 6 hetesen kezdődött, 16-ig tartott.

Boldog babavásást!

2013. ápr. 22. 10:46
 4/8 petera6 ***** válasza:

A 18. hetet kezdem holnap. Nekem első időkben csak nagyon enyhe mellérzékenység volt a tünetem, aztán kb. a 12. hétig hozzájött az álmosság. Az megszűnt és úgy 1 hete érzem, ahogy mocorog a baba, és hetek óta látszik a hasamon, hogy van benne valaki (amúgy lapos hasam volt nagyon + az elején a puffadás is rásegített).

6. hétig nem feltétlen vannak tünetek annak sem, akinek később előjön mégis a hányinger, érzékenység erre-arra.

Minden lehetséges, de ne ebből indulj ki! Szépen tessék nyugalmasan kezelni az új állapotodat! :)

2013. ápr. 22. 10:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Az elsőnél sokat voltam rosszul

A másodiknál szerencsére egyszer sem. Végig jól éreztem magam, sem hányinger, sem szédülés, semmi baj nem volt.

2013. ápr. 22. 10:49
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem a 6. héttől volt durva hányinger, még a 123. héten, most is, tart, szóval nem vagy elkésve :D
2013. ápr. 22. 11:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem csak a mellbimbóm fájt és fáj még most is.

5 hetesen voltam dokinál és most 12 kezdem.

Néha émelygek (heti 1) de amúgy semmi... Fogyok veszettül mert nem vagyok éhes sem és semmit nem bírok enni...

Se álmos, se pisilési inger se semmi ilyen terhességi nyűgöm nincs!

A Fiammal meg megszenvedtem először.

Ott a saját mondatom közepébe belealudtam, rá egy percre ott folytattam ahol abbahagytam a párom meg röhögött hogy nekem fel se tünt hogy aludtam 1 percet? Mondom dehogy is!!! 9nél hamarabb nem keltem fel sose és dél körül már úgy zuhantam az ágyba hogy a fejem horkolt... 2-3 óra alvás minimum kellett de volt hogy 10 perc pihentetőbb volt mint 8 óra alvás amúgy.

Olaszba utaztunk a 12 óra 14 volt mert minden wc-nél meg kellett álnom pisilni (vicc nélkül! 10-20 kilóméterenként pisiltem)! Hányinger meg úgy volt hogy ültünk a kocsiba beszéltünk és nevettem egyet felfordult a gyomrom már szóltam is hogy áll meg! de már nyitottam az ajtót mert nem bírtam tartani... Az egy küzdelem volt!

2013. ápr. 22. 11:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Én a terhességemet a mellfájdalmakból vettem észre, mensi előtt sosem fájt és abból tudtam, hogy valami van a pocakomban. Sosem voltam rosszul, néha farkas éhséggel küzdöttem, néha nem volt étvágyam, igy se nem fogytam, se nem hiztam. Igaz most már fél kilóval többet mutat a mérleg. Már a 12. hétben vagyok. Most sincsenek rosszullétjeim, csupán a hasam fáj néha, de a feszüléstől.

A rosszulét nem mindenkinél jelentkezik. Szerintem aki amúgy is gyenge immunrendszerrel rendelkezik annál hamarabb előjön.

Boldog babavárást és ne izgulj, az nem tesz jót.

12+2hkm

2013. ápr. 22. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!