Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babatippmix! Szerintetek,...

Babatippmix! Szerintetek, hány hetes vagyok, és milyen nemű lesz a babóca?

Figyelt kérdés

Ha úgy gondoljátok, tippelhettek arra is, hogy mennyi plusz van rajtam :)

Köszönöm! :)

[link]

[link]

2013. ápr. 21. 19:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%

nem tudom hány cm magas vagy, de egyáltalán nem látszik, hogy 91 kg vagy, 80 kg-nál semmiképp nem gondoltalak volna többnek:)

Látom már megírtad a választ, de én is olyan 21-22 hetesnek tippeltelek volna.

2013. ápr. 21. 20:25
 12/17 anonim ***** válasza:
62%
27-28 hetet mondtam volna és fiús a poci valóban. De látom neked is jól megrepedt a bőröd. Elsővel nekem is, nagyon csúnya lett. Most a 37. hétben vagyok, de kenem, ne legyen még "rongyosabb".
2013. ápr. 21. 20:48
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! 173cm magas vagyok :)

a kisfiam nagyon aktív, és tuti erős gyerek lesz, ha a rugdalózásból ezt ki lehet következtetni. :D

első babó, de 17hetesen már éreztem a buborékokat, azóta napról napra többet mozgolódik, és egyre erősebben is rúg bele a ház oldalába :)

2013. ápr. 21. 20:48
 14/17 anonim ***** válasza:
95%

Olyan vidám, hogy fürdőruciban vagy! :)))

Látom, már lejárt a tipp, csak ezt gondoltam elmondom :) Megmosolyogtam, tiszta nyári kép! :)

Én még csak 10 hetes babás vagyok, de már alig várom, hogy ilyen szép pocim legyen! :) Nekem eleve csíkos, 90-ről 70-re fogytam várandósság előtt, szóval engem már nem viselnek majd meg a csíkok (egyel több vagy kevesebb, tök mindegy! :)))

Boldog babavárást és szép nyarat neked is! :)))

2013. ápr. 21. 21:37
 15/17 anonim ***** válasza:
62%

Hát hihetetlen azért hogy ennyi kiló vagy...én 176 vagyok 75 kiló (5 kg-t híztam már sajna pedig még csak 15 hetes vagyok) és kb. ugyanígy nézek ki....

Na de amúgy én olyan 16-18 hetet mondtam volna, még nem olyan nagy ez a pocak:D Az alakjához nem értek sajna, nekem mindkét babámmal csúcsos hegyes hasam volt mindenki megesküdött volna hogy fiú, erre egyik fiú másik kislány lett szóval..

2013. ápr. 22. 06:54
 16/17 A kérdező kommentje:

Hát nekem is hihetetlen sajnos :D jó vastag csontozatom van mellé, de eloszlik, mert senki nem mondaná élőben sem, hogy ennyi vagyok. Amikor megkérdezi valaki, akkor meg olyan cikinek tartom elmondani.

Több mint 4-5 éve már, beleestem egy nagy hibába, mégpedig abba, hogy eszeveszetten fogyóztam, kondiztam, plusz csak egeszsegesen ettem, de túlzásba vittem. És mivel még kis hülye voltam, nem tudtam, hogy milyen edzés mire jó. :D es csodálkoztam hogy valami nem oké... Hát átváltottam izommá, a combomon, karomon, fenekemen a hájat. :D azóta is utáltam magam, mert a mérleg mást mutat.. :(

Boldog babavárást mindenkinek! :)

2013. ápr. 22. 07:45
 17/17 anonim ***** válasza:
90%

A kilókon nem kell aggódni, agyalni. Az a lényeg, hogy jól érezd magad, és a babuci rendben, egészségesen fejlődjön. Én a 38. hetes vagyok, és 23 kg-t híztam. Vastagok lettek a combok, nagy lett a seggem, már úszógumikat is eresztettem, de nem igazán esek pánikba. Majd ha meglesz a pici, akkor majd lefogyok.

A párom kigyúrt, izmos, nagyon szép teste van, először még mániáztam rajta, hogy nem fog szeretni, de még jobban ölelget, puszilgat, simogat, mint előtte.. és a kérdésemre, hogy "ugye milyen dagi vagyok?" azt válaszolta: "ugyan kiscicám, babát várunk, ezen ne agyalj!"

Én bizony most nem cserélnék egy modell alkatúval sem! Gondolom Te is így vagy vele!

Nagyon sok egészséget, és örömet kívánok nektek csajok!!!

2013. ápr. 22. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!