Akinek mindig fájt a feje menzesz előtt, annak akkor is fájt a feje, amikor terhes lett?
Ezt jó hallani! Gratulálok! :)
Kíváncsi leszek, hogy nálam hogy alakulnak majd a dolgok. Nem tudom, hogy miért, de én ha megérzem előtte a fáj a fejem, akkor már el is könyvelem, hogy akkor ez megint nem sikerült, meg fog jönni. Valahogy úgy gondoltam mindig, hogy ha terhes leszek, akkor majd tuti nem fáj. Pedig ha belegondolok ez is ugyanolyan PMS tünet mint az alahsi görcsök és sokan mondják, hogy ők abban a hónapban is görcsöltek és azt hitték, hogy most tuti megjön. Kíváncsi leszek, hogy lesz ez a fejgörcsnél! :)
Köszönöm a válaszod! Boldog Babavárást!!! :)
Itt is feltettem a kérdést és több választ kaptam, talán Neked is hasznos lehet.
Nekem most is jelentkezett a fejgörcs és holnap nem kellene megjönni-e, szóval nem tudom. Azt már több helyen megígértem, hogy egyszer, ha végre összejön a baba, akkor megírom, hogy ez nálam hogyan alakult.
SZia!
Nekem a fejem most nem fáj, viszont szinte minden más igen. Nagyon beleestem ebbe a náthába. Ráadásul napközben elkezdtem görcsölni és egyre jobban erősödik. :( Az reményem sajna lassan elszáll...De Neked nagyon drukkolok! És majd írd meg, hogy mi volt légyszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!