Járt vki mostanság a Kleopátra házban 12 hetes uh+kombi teszt nevű akciós csomagot igénybe véve? Illetve mondat értelmezés?
itt vannak a lehetőségek és elvileg mi az utolsóra megyünk. Telefonon megkérdeztem hogy ezt hogy kell érteni (felénk maga a kombi teszt 9 ezer ft és mellé ugye nem jár uh csak sztk-s ami 2 perc) tehát 11900 ft a kombi teszt PLUSZ az uh? Azt mondta az asszisztens hogy igen de nem értem akkor ezt a felsorolást sem meg hogy hogy lehet akkor az ára ugyanannyi mint az első pontban írt "komplett genetikai uh " nevű csomagnak?
"vérvételes Down-kór szűrés a Komplett Genetikai 4DUltrahang mellé Kombinált Teszt és Tripla teszt" ezt a mondatot pedig nem is tudom értelmezni így vessző híján, tehát nem azt jelenti vajon hogy a komplett uh 11.900 és mellé még 11 900 a vérvétel?
Vagy ha esetleg vki járt ott mostanság, elírná mit kapott a pénzéért és mennyit fizetett?
Mondtam én hogy nagyon jó hely! :D
Én majd 4d-re akarok menni oda megint! Akkor még a szomszédba laktam, de most is beautózom oda, csak hogy láthassam a kis csodámat! :D
15-ös (11+3 hkm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!