Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Járt vki mostanság a Kleopátra...

Járt vki mostanság a Kleopátra házban 12 hetes uh+kombi teszt nevű akciós csomagot igénybe véve? Illetve mondat értelmezés?

Figyelt kérdés

[link]

itt vannak a lehetőségek és elvileg mi az utolsóra megyünk. Telefonon megkérdeztem hogy ezt hogy kell érteni (felénk maga a kombi teszt 9 ezer ft és mellé ugye nem jár uh csak sztk-s ami 2 perc) tehát 11900 ft a kombi teszt PLUSZ az uh? Azt mondta az asszisztens hogy igen de nem értem akkor ezt a felsorolást sem meg hogy hogy lehet akkor az ára ugyanannyi mint az első pontban írt "komplett genetikai uh " nevű csomagnak?

"vérvételes Down-kór szűrés a Komplett Genetikai 4DUltrahang mellé Kombinált Teszt és Tripla teszt" ezt a mondatot pedig nem is tudom értelmezni így vessző híján, tehát nem azt jelenti vajon hogy a komplett uh 11.900 és mellé még 11 900 a vérvétel?

Vagy ha esetleg vki járt ott mostanság, elírná mit kapott a pénzéért és mennyit fizetett?

2013. ápr. 21. 14:57
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon jó..:((( most ha nem megyek el az se jó mert akkor már hova menjek, ha meg elmegyek lehet átverés az egész.
2013. ápr. 21. 15:53
 12/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kb 1 hete hívtam fel őket és nekem is ezt mondták...Kétszer rá kérdeztem,h akkor vérvétel és az uh együtt összesen 11990 ft.Azt mondták,h igen

2013. ápr. 21. 16:33
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszi na hát nekem is ezt mondták most már csak remélni tudom hogy ez nem ilyen beetetés telefonban. Vagy mondjuk nem az lesz hogy lemérik a crl-t meg az nt-t a teszthez amit az sztk ban is, és kész ennyi.
2013. ápr. 21. 16:58
 14/25 anonim ***** válasza:
Kovács Katalinnak hívják a rángatós,bökdösődős szonográfust. Katasztrófa!!!!
2013. ápr. 21. 17:22
 15/25 anonim ***** válasza:

Én 2 éve voltam, barátnőm tavaly és mind a ketten meg voltunk elégedve a hellyel!

Az hogy bökdös, azt azért csinálja mert a baba nem mozog és úgy semmi értelme a 4D-nek! Az én lányom is aludt és megbökdöste és fel is kelt! onnantól élmény volt, mert láttuk ahogy grimaszol, ahogy nyújtja a nyelvét!

Nagyon jó hely! Csak ajánlani tudom!

2013. ápr. 21. 19:12
 16/25 anonim ***** válasza:

Szia én ott voltam pont ezen amit kérdezel is. Baráth Zsuzsa volt a szonográfus, s ennyi az ár! 11 900Ft a vérteszt+ a genetikai UH ami kb 20 perc. Kaptunk egy DVD-t, egy CD-t, meg 2 nyomtatott fotót. Emailen kaptam meg a kombiteszt eredményt, majd postai levélben is pecséttel ellátva.

Maximálisan elégedett voltam a vizsgálattal.

2013. ápr. 22. 07:49
 17/25 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon köszi !!! :))
2013. ápr. 22. 07:58
 18/25 A kérdező kommentje:

Voltunk az uh-n leírom a tapasztalatomat ha esetleg még majd vki megtalálná ezt a kérdést, láthassa.

Pontosan az időpontkor be is hívtak.

A hölgy nagyon nagyon kedves volt és szimpatikus.

Mindent lemért megmért, megnézett. A baba aludt az elején így vagy 35 percig uh-zott mire a végére megmutatta magát a kislányunk:)

Aztán vért vett és emailen jön az eredmény. 11900 volt az egész egyben valóban.

Csak ajánlani tudom és fogom másoknak is!!

Köszönöm a sok választ

2013. ápr. 22. 18:28
 19/25 anonim ***** válasza:
Jaj de jó ,h leírtad:-)Nekem máris hasznos,mivel ma kértem pont időpontot. 2 hét múlva megyünk mi is....Már most megtudták mondani,h kislány?Boldog babavárást nektek:-)
2013. ápr. 22. 19:01
 20/25 anonim ***** válasza:
nekem már késő (1. vagyok), de így is örülök, h vannak még ellenpéldák és hogy pozitív tapasztalatokkal távoztál
2013. ápr. 22. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!