Járt vki mostanság a Kleopátra házban 12 hetes uh+kombi teszt nevű akciós csomagot igénybe véve? Illetve mondat értelmezés?
itt vannak a lehetőségek és elvileg mi az utolsóra megyünk. Telefonon megkérdeztem hogy ezt hogy kell érteni (felénk maga a kombi teszt 9 ezer ft és mellé ugye nem jár uh csak sztk-s ami 2 perc) tehát 11900 ft a kombi teszt PLUSZ az uh? Azt mondta az asszisztens hogy igen de nem értem akkor ezt a felsorolást sem meg hogy hogy lehet akkor az ára ugyanannyi mint az első pontban írt "komplett genetikai uh " nevű csomagnak?
"vérvételes Down-kór szűrés a Komplett Genetikai 4DUltrahang mellé Kombinált Teszt és Tripla teszt" ezt a mondatot pedig nem is tudom értelmezni így vessző híján, tehát nem azt jelenti vajon hogy a komplett uh 11.900 és mellé még 11 900 a vérvétel?
Vagy ha esetleg vki járt ott mostanság, elírná mit kapott a pénzéért és mennyit fizetett?
Szia!
Én kb 1 hete hívtam fel őket és nekem is ezt mondták...Kétszer rá kérdeztem,h akkor vérvétel és az uh együtt összesen 11990 ft.Azt mondták,h igen
Én 2 éve voltam, barátnőm tavaly és mind a ketten meg voltunk elégedve a hellyel!
Az hogy bökdös, azt azért csinálja mert a baba nem mozog és úgy semmi értelme a 4D-nek! Az én lányom is aludt és megbökdöste és fel is kelt! onnantól élmény volt, mert láttuk ahogy grimaszol, ahogy nyújtja a nyelvét!
Nagyon jó hely! Csak ajánlani tudom!
Szia én ott voltam pont ezen amit kérdezel is. Baráth Zsuzsa volt a szonográfus, s ennyi az ár! 11 900Ft a vérteszt+ a genetikai UH ami kb 20 perc. Kaptunk egy DVD-t, egy CD-t, meg 2 nyomtatott fotót. Emailen kaptam meg a kombiteszt eredményt, majd postai levélben is pecséttel ellátva.
Maximálisan elégedett voltam a vizsgálattal.
Voltunk az uh-n leírom a tapasztalatomat ha esetleg még majd vki megtalálná ezt a kérdést, láthassa.
Pontosan az időpontkor be is hívtak.
A hölgy nagyon nagyon kedves volt és szimpatikus.
Mindent lemért megmért, megnézett. A baba aludt az elején így vagy 35 percig uh-zott mire a végére megmutatta magát a kislányunk:)
Aztán vért vett és emailen jön az eredmény. 11900 volt az egész egyben valóban.
Csak ajánlani tudom és fogom másoknak is!!
Köszönöm a sok választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!