Miért csak a köldököm alatt van a hasam kidudorodva? 23hetes vagyok.
A kérdésedre a pontos választ én sem igazán tudom, szerintem azért mert csak addig ér a méh. Én olyan voltam mikor feküdtem, mint egy ufo. Köldök alatt poci, utána lapos.
Én ugyan így voltam vele mint te. olyan rosszul eset látni a többi kismama nagy pocakját, nekem meg mindenki azt mondta, hogy nem látszik, hogy terhes vagyok. Úgy éreztem nem hisznek nekem és bizonygatnom kell hogy terhes vagyok. A 6. hónapban kezdett el szépen gömbölyödni, most meg már óriás vagyok. 85cm.-rel kezdtem, most pedig már 100-on felül vagyok.
37 hetes km
Igen rosszul esik látni a többi velem egykorú kismamát,milyen nagy a pocijuk,én olyan vagyok,mint aki nem is várandós.:(
De tegnapelőtt voltam Uh-n és teljesen jók a babóm méretei,de akkor miért ilyen pici a hasam,másnak meg miért nagy?
Nekem a 27.hétig nem islátszott a pocim, főleg, ha úgy is öltöztem. De örülj neki! Sok kismamát láttam nagy hassal a 24.heti vizsgálaton, hogy menni alig tudtak! Én szívből sajnáltam őket, mert azért sokáig kell(ett) még azt a "terhet" vinni, ami káros a lábnak, hátnak, vizesedtek stb.
Én 39 hetes vagyok, de vasárnap még vígan elsétáltunk a Margit szigetre, aztán vissza a Ferenc körútig, hétfőn ablakot pucoltam meg körbe takarítottam a lakást, mint aki nem is terhes. Nem vizesedek, a cipőmet egyedül húzom, a lábamon a körmöt magam vágom és még a lenti borotválkozást is megoldom.
Szóval ne érezd magad kirekesztettnek, amíg a babád jól fejlődik, addig ne bosszantson a pocakod mérete.
További boldog babavárást!!!:)
39hetes pocis
nekem is kicsi az időhöz képest, de amúgy én már látom, csak kívülről nem tűnik fel. Itt azt mondták, hogy a 24. héten van a köldök magasságában a méh, nekem fent tapad a lepényem és már a 22. héten a köldököm jobb oldalán, fölötte kb. 2-3 cm-rel van a „vége”. Szóval nekem már már a köldököm felett is domborodik. De nyugi, külsősök előtt én is „kirekesztettnek” érzem magam.
23 hetes kismami
16 hetes vagyok és nekem még nem látszik a pocak. A barátnőm 18 hetes, neki meg akkora hasa van, hogy fáj a háta, a lába, alig tud hajolni.
Ritkán találkozunk, de amíg neki megnézik a pociját, az enyémet észre sem veszik. Ilyenkor eszembe jut, hogy de jó, nekem még semmim nem fáj. És még hátra van a java. Milyen lesz később, ha már most hatalmas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!