Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért csak a köldököm alatt...

Miért csak a köldököm alatt van a hasam kidudorodva? 23hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Nem igazán látszódik még a terhességem,idegenek észre sem veszik.Kirekesztettnek érzem magam a kismamák táborából..
2009. szept. 25. 10:07
 1/7 anonim ***** válasza:

A kérdésedre a pontos választ én sem igazán tudom, szerintem azért mert csak addig ér a méh. Én olyan voltam mikor feküdtem, mint egy ufo. Köldök alatt poci, utána lapos.

Én ugyan így voltam vele mint te. olyan rosszul eset látni a többi kismama nagy pocakját, nekem meg mindenki azt mondta, hogy nem látszik, hogy terhes vagyok. Úgy éreztem nem hisznek nekem és bizonygatnom kell hogy terhes vagyok. A 6. hónapban kezdett el szépen gömbölyödni, most meg már óriás vagyok. 85cm.-rel kezdtem, most pedig már 100-on felül vagyok.

37 hetes km

2009. szept. 25. 10:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen rosszul esik látni a többi velem egykorú kismamát,milyen nagy a pocijuk,én olyan vagyok,mint aki nem is várandós.:(

De tegnapelőtt voltam Uh-n és teljesen jók a babóm méretei,de akkor miért ilyen pici a hasam,másnak meg miért nagy?

2009. szept. 25. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Annak örülj hogy a babáddal minden rendben van. Majd neked is lesz nagy hasad,kár ezen görcsölni. A többiekkel ne foglalkozz,hogy nekik mekkora.
2009. szept. 25. 11:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is 23 hetes vagyok, de nekem nagy hasam van. Szerintem egyáltalán nem olyan jó, zavar a házimunkában, nem tudok rendesen öltözködni, a zoknit és a cipőt sajnos csak segitséggel tudom felvenni. Az elején még vicces volt, de már zavar, hogy ennyire teszetosza vagyok, már most félek, mi lesz igy az utolsó hetekben. De miért is baj, hogy nem tudja az egész világ, hogy babát vársz? A lényeg, hogy te és a környezeted örüljön neki. Ettől még ugyanúgy kismama vagy, nem vagy kirekesztve...
2009. szept. 25. 12:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem a 27.hétig nem islátszott a pocim, főleg, ha úgy is öltöztem. De örülj neki! Sok kismamát láttam nagy hassal a 24.heti vizsgálaton, hogy menni alig tudtak! Én szívből sajnáltam őket, mert azért sokáig kell(ett) még azt a "terhet" vinni, ami káros a lábnak, hátnak, vizesedtek stb.

Én 39 hetes vagyok, de vasárnap még vígan elsétáltunk a Margit szigetre, aztán vissza a Ferenc körútig, hétfőn ablakot pucoltam meg körbe takarítottam a lakást, mint aki nem is terhes. Nem vizesedek, a cipőmet egyedül húzom, a lábamon a körmöt magam vágom és még a lenti borotválkozást is megoldom.

Szóval ne érezd magad kirekesztettnek, amíg a babád jól fejlődik, addig ne bosszantson a pocakod mérete.

További boldog babavárást!!!:)

39hetes pocis

2009. szept. 25. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:

nekem is kicsi az időhöz képest, de amúgy én már látom, csak kívülről nem tűnik fel. Itt azt mondták, hogy a 24. héten van a köldök magasságában a méh, nekem fent tapad a lepényem és már a 22. héten a köldököm jobb oldalán, fölötte kb. 2-3 cm-rel van a „vége”. Szóval nekem már már a köldököm felett is domborodik. De nyugi, külsősök előtt én is „kirekesztettnek” érzem magam.

23 hetes kismami

2009. szept. 25. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:

16 hetes vagyok és nekem még nem látszik a pocak. A barátnőm 18 hetes, neki meg akkora hasa van, hogy fáj a háta, a lába, alig tud hajolni.

Ritkán találkozunk, de amíg neki megnézik a pociját, az enyémet észre sem veszik. Ilyenkor eszembe jut, hogy de jó, nekem még semmim nem fáj. És még hátra van a java. Milyen lesz később, ha már most hatalmas?

2009. szept. 28. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!