Mi a véleményetek a pierr cardin ps646-os tipusú babakocsirol? Aki ilyet használ leirná nekem a tapasztalatát?
Nekünk is Pierr Cardin kocsink volt, igaz nem ez a fajta, de hasonló!Én és a lányom is imádta! A kocsi amit belinkeltél szerintem nagyon jó!Gondolj bele hogy az első hónapokban úgy is hordót használod, tavaszra pedig már csücsülhet a kocsiban is, ami ugyebár dönthető ha elaludna!Szerintem vedd meg nyugodtan!
Nem fogod megbánni!
Szia! Nekem még tapasztalatom nincs, majd két hónap múlva, de mi ilyet vettünk 80.000-ért.
Azt is néztük, amit te írtál, de ahhoz nincsen mózes rész. És mivel téli baba lesz, szerintem a mózest jól lehet majd használni kb február-márciusig. Utána már ha jobb idő van, a hordozóban is lehet menni sétálni, addigra úgyis annyira fog tudni ülni, és ki is lát majd belőle. 6 hó kora körül, nyáron meg már jó a sportrész is.
Nem tudom árban mennyit szántok rá, nekünk 100000 volt a határ. Ami még esetelg fonos, hogy összecsukva a kis fiestánkba vígan elfér. Még bőröndöt is rakhatunk hosszá hátra :o)
100.000?????????Szerintem sokan nincsnek tisztában azzal, hogy max1-1.5 évig használják csak a babakocsit!Utána sétál, motorozik, vagy biciklis ülésben ül a gyerek!De akinek van fölös 100Eezre fizessen érte annyit, de másfél év múlva mikor már nem kell 25ért sem tudja majd eladni!
Szerintem ezt is szem előtt kell tartani a vásárlásoknál.!A mi kocsink is pierr cardin volt, 2005-ben 30.e volt!Nagyon megvoltam elégedve vele.Nem volt mózes része, de téliesíthető volt, és mire igazán használtuk, már nem kellett a lábzsák sem.Decemberi babánk volt nekünk is!
Egyáltalán nincs összefüggés az ár, és a használati idő között, ezzel mindenki tiszában van, én is tudom, hogy pl. a mózest is max 2-3 hónapig használjuk. Utána megy a gardróbba, és majd jó lesz a következő babának. Egyáltalán nem akarom eladni a kocsit, de a következő babánál nem kell újat venni. Mindenkinek mások az igényei, és saját maga dönti el, hogy anyagi lehetősei alapján mire mennyit szán. Nekem kikötés volt, hogy a babakocsit és kiságyat újat vegyünk. Ennyi. Ennyit szántunk rá, szerencsére 20e-rel olcsóbban megúsztuk. Ezen nem kell csodálkozni, sztem a 60-80 ezer egy középkategória a babakocsik között.
Én csak azt nem értettem, hogy télen miben sétátatjátok a bébit, amikor még nem tud ülni? Mert a hordozó nem téliesíthető, a sportkocsi része pedig nem mindnek vízszintesig dönthető.
Első válaszoló.
Ja, bocs, a 9:28-as voltam :o)
Üdv,
köszönöm szépen mindenki véleményét.nekem a boltban az eladó azt mondta h tökéletesen lehet télen is használni mert még akkor a hordozóban elfér,és azt össze lehet huzni szemböl is igy teljesen védett a baba benne.nekem az tettszik ebben a tipusban hogy nagyon könnyü vele sétálni,tolni,és közlekedni is szerintem.mi olyan 50 körül gondoltunk és ez kb annyi is.nekem is szempont volt a mózes rész de mikor megláttam ezt beleszerettem és ki sem tudnánk használni.
köszi mégegyszer csajok
Ha beleszerettél, és úgy gondolod nektek minden szempontból megfelel, akkor vedd meg! Általában az első megérzés ami jó.
Mi is azt vettük végül, amit legelőször a neten kinéztem, pedig utána már szinte az összes típust végignéztem. Ha tudom, hogy az elsőnél maradunk, nem töltök felesleges időket a net előtt babakocsinézéssel, meg idegeskedéssel :o))
További boldog babavárást!
Üdv,
utolsó válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!