Kihez menjek? Nödokihoz vagy háziorvoshoz? Most lettem beteg, folyik az orrom, fáj a torkom.
Szia!
A háziorvos is megteszi ilyenkor.Meleg mézestea jó hatással van,de ha lehet,akkor inkább rendes gyümülcstea legyen,ha lehet.
Jobbulást kivánok!:)))
Háziorvoshoz, mivel a nőgyógyász inkább az "alsó" részekhez ért, a háziorvos pedig a "felsőkhöz". A házidoki is tudni fogja, hogy mit írhat fel a babásoknak.
Jobbulást!!
Én mikor megvoltam fázva kb fél idősen, kérdeztem a védőnőt, hogy mit csináljak, azt mondta, míg nincs lázam, addig semmit, csak igyak sok folyadékot.
37 hetes km
Meleg mézes-citromos tea, és ha megteheted, 1-2 napig ágynyugalom. Én is így csináltam, szinte hihetetlen, de ugyanolyan hatásos volt, mint a Neocitran.
Szerintem most ne menj orvoshoz, a váró mindenhol tele van új influenzásokkal, így legyengülve még elkapnál valamit. Jobbulást!
Orrcseppet ne használj, mert nem csak az orrnyálkahártyára hat érszűkítő módon, hanem a méhlepényre is, ami a babának nem használ. Orrcsepp helyett próbálkozz meg a kamillateával. Nem olyan hatásos, és gyakrabban is kell alkalmazni, de természetes, és a babának nem árt.
Ágynyugalom, sok tea, pihenés. Amíg nincs lázad, addig minden rendben, az immunrendszered majd elintézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!