Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tartod betegesnek? Nekem...

Nem tartod betegesnek? Nekem furán hangzik.

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy valaki az egész terhessége alatt napi 3x fürdik, merthogy bármikor bármi gond adódhat és indulni kell a kórházba. Kicsit furának tartom, és egészségtelen is szerintem. Én 3x voltam terhes, de ugyanúgy csak napi 1x fürödtem, mintha nem lennék terhes. Mégsem voltam soha büdös.
2013. ápr. 18. 20:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez a kérdéééés jaj bocsi de annyira nevetek rajta miken fenn lehet akadni:DDD Egyébként én is 2 szer fürödtem egy időben, nyáron megint csak 2 szer fürödtem,szerintem jobb ha fürdik mintha nem:DD
2013. ápr. 18. 20:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van egy heppje, ha neki ez a félelme, hogy nem lesz tiszta mikor be kell mennie a kórházba, hát istenem... Egyébként én most vagyok 28 hetes de egy boltba menésbe is annyira bele tudok izzadni, nem tudom mi lesz később, nyáron. Legszívesebben ma is lezuhanyoztam volna, de nem jutott rá időm. Később biztosan naponta kétszer fogok zuhanyozni, már látom előre, hogy nagyon melegem lesz...
2013. ápr. 18. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!