Mennyi szokás adni mostanság a szülésznőnek?
Figyelt kérdés
Van fogadott orvosom, és szülésznőm is. az orvos konkrétan megmondta hogy mennyi a díja annak hogy ő bejön ha szülök, de a szülésznő nem mondott összeget. azt mondta majd a végén beszélünk róla, mégis mennyire számítsak kb.?2013. ápr. 18. 14:54
11/11 anonim válasza:
30-40 ezer körül. Attól is függ mennyit törődik veled, csak a szülésre jön be, vagy a ctg-re is mehetsz hozzá időre és nem kell akkor várni. Én mindig időre megyek ctg-re, sose kellett várnom, bármikor hívhatom bármivel, első szülésem előtt jó másfél órát beszélgettünk, elmondott mindent és kérdezgettük, megmutatta a szülőszobát, szülésnél első perctől végig ott volt, másnap ő hívott hogy vagyok, amikor utána rendesen munkaideje volt és én még ott voltam a kórházban mindig bejött, kérdezte miben tud segíteni, beszélgetett velem. Szóval nekem abszolút megérte, 2 hét múlva megint vele szülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!