Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nálatok mik voltak a terhesség...

Nálatok mik voltak a terhesség legelső tünetei?

Figyelt kérdés

Nekem egyik este nagyon görcsölt a méhemnél már a sírás kerülgetett, azóta néha hányingerem van és görcsöl az alhasam is, feszül a mellem. Szerintetek terhes lehetek vagy ez valami más? 20.-án kell megjönnie a menstruációmnak.

21/L

2013. ápr. 18. 13:52
 1/10 anonim ***** válasza:
nekem ezek a tünetek mind az elmaradt mens után pár héttel jelentkeztek. mondjuk ennyire erősen azért nem görcsöltem mint te. nekem az volt az első jel hogy hülyére zabáltam magam egy pizza is kevés lett volna egy evésre olyan éhes voltam. 2óra múlva ismét farkas éhes voltam.
2013. ápr. 18. 13:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Én is többet eszek mostanában mint szoktam. Már párom is észrevette kérdezte is miért eszek ennyit. Várok pár napot és ha nem jön meg akkor tesztelek.
2013. ápr. 18. 14:00
 3/10 anonim ***** válasza:
ja az lemaradt hogy délelőttös műszakba majdnem elájultam az álmosságtól, többször meg kellett mosnom az arcom mert majdnem elaludtam. nem bírtam a hajnali negyed5ös kelést, rosszul voltam olyankor szinte egész nap. tervezitek a babát?
2013. ápr. 18. 14:05
 4/10 A kérdező kommentje:
igen tervezzük a babát :) de eddig nem jött össze ez a 4. hónap hogy próbálkozunk.
2013. ápr. 18. 14:20
 5/10 anonim ***** válasza:
akkor szorítok :)
2013. ápr. 18. 14:27
 6/10 anonim ***** válasza:

nekem bizseregtek a melleim, es durva hangulatingadozasaim voltak, vannak a mai napig. neha-neha ilyen hasmenesszeru erzes volt a hasamban, ezek mostanra gyakoriak lettek..

11+1 hkm

2013. ápr. 18. 14:33
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

-Nekem az is fura,hogy folyton pisilnem kell, eddig nem pisiltem ennyit.

2013. ápr. 18. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezek felfázás tünetek is. Ezért olyan nehéz elkülöníteni. Uncsitesómnak kismedencei gyulladásnak voltak ilyen tünetei.

Nekem is az álmosság volt, meg a sok wc-re járás az első tünet, meg hányinger. Én nem bírtam enni.

2013. ápr. 18. 18:56
 9/10 anonim ***** válasza:
nálam fáradság,hasszurka,mellfeszülés,sok pisilés, és hogy nincsenek mensi tünetek.nagyon szokott fájni a hasam,derekam,mellem,most meg alig alig.mensi elötti napokban mindig pörgök mindent megcsinálok,most meg alszok. hétfön teszteltem pozitivat.
2013. ápr. 18. 22:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Én gyakrabban jártam pisilni és fájtak a melleim, de a leggyanúsabb a melleim megnagyobbodása volt. :-) Ekkor voltam 6 hetes.

31+4 hkm

2013. ápr. 19. 03:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!