Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyíregyházi Kismamák! Tesztebéd?

Nyíregyházi Kismamák! Tesztebéd?

Figyelt kérdés

Jövőhét szerdán kellesz mennem tesztebédre.Azt mondták,hogy délben ebédeljek meg(leves,második,vizet lehet bármennyit inni),és 12:45-re be kell érni.De azt nem mondták,hogy bármit lehet ilyenkor enni?Nincs véletlenül meghatározva,hogy mit és mennyit lehet enni?Vagy én nem tudom jól?

Valamint honnan fogják tudni,hogy én miért mentem?Ugyanis semmi papírom nincs arról,hogy nekem tesztebédre kell mennem,csak időpontot kellett kérni és annyi.Vagy ez elég?És hogy működik ez az egész?Szólítani fognak vagy hogy lesz?A Földszint 2-be kell majd mennem.

Elnézést az értetlenkedésért,a sok kérdésért,de nekem annyira új ez az egész. :)

Köszönöm előre is a válaszokat!

2013. ápr. 18. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt egyél, amit szoktál, és amennyit szoktál, mert az ad majd valós eredményt!!!

Előtte nem kell menned vérvételre?

Kérdezd meg a védőnőt, vagy hívd fel a terhes gondozót

2013. ápr. 18. 11:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem,nem kell mennem vérvételre előtte.A múlthéten volt vérvételem,mert nézték az éhgyomri cukromat,ugyanis IR-es vagyok,és napi 3X1 Mercformint szedek az 500 mg-ból.Tökéletes lett a véreredményem.Most pedig azért is kell mennem tesztebédre,mert ha jó lesz az eredmény,akkor valószínűleg leállunk a gyógyszerrel.Amit természetesen szigorú diéta vált fel.Bár eddig is diétáztam,de azért annyira nem volt szigorú a diéta.:)Ma vagy holnap megyek egyébként a védőnőmhöz.
2013. ápr. 18. 11:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én is jövőhéten megyek Nyíregyházára tesztebédre,sajnos nekem terhességi diabétesz miatt kell kéthetente mennem.Megvan határozva hogy mit kell enni,nem adott a védőnőd tesztebéd mintát? Ha nem akkor szívesen leírom miből lehet választani. Délben meg kell enni a megfőzött ételt és menni vérvételre.Nem szólítanak hanem sorba lehet bemenni vérvételre,utána meg kell várni a dietetikust aki újonnan jött,a többiek elmehetnek és olyan fél 3 körül van eredmény addigra vissza kell menni.Hozzák az eredményt,jön egy doki és egyesével be kell menni és megbeszélni az eredményt és ő mondja meg mikor kell menni legközelebb.Nekem csak olyan papírt kellett vinnem hogy magas lett a cukorterheléses ( cukros lötyi ivás)eredményem.Neked nincs semmilyen papírod?Írj ha van kérdésed még,szívesen segítek.
2013. ápr. 18. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!