Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Cukorterheléses tesztebéd,...

Cukorterheléses tesztebéd, hogyan zajlik?

Figyelt kérdés
7 hetes kismama vagyok és a családban van cukorbeteg ezért kell mennem a tesztebédre, illetve cukorterhelésre.Nyíregyházi kismamák válaszát várnám főleg,de ha általánosságban leírná valaki hogy zajlik más kórházban,azt is szívesen venném.Első baba így még minden új nekem, bocsi ha tudatlan vagyok ezekben a dolgokban :-)
2012. nov. 14. 11:25
 1/8 linduci ***** válasza:
Szia! Én 21 én megyek majd nyiregyen fél információim vannak igaz én a korom miatt megyek de nekem azt mondták hogy délben ebéd fél 1 kor vérvétel aztán talán meg kell inni azt a cukros lötyit aztán megint vérvétel és talán másnap van eredmény. 22.én bövebbet tudok neked mondani.
2012. nov. 14. 16:45
 2/8 linduci ***** válasza:
Te mikor mész?
2012. nov. 14. 16:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Szia! Én még nem tudom mikor megyek, tegnap voltam védőnőnél aki ideadta a menüt amiből ki kell választanom amit megfőzök. Én is úgy tudom délben ebéd, aztán fél 1-kor vérvétel. Csak azt nem tudom hogy reggel és dél között lehet e enni valamit? Szerinted? Szívesen venném ha majd tájékoztatnál mi volt 21.-én :-)
2012. nov. 15. 07:58
 4/8 A kérdező kommentje:
az lemaradt hogy holnap szeretnék időpontot kérni
2012. nov. 15. 07:59
 5/8 linduci ***** válasza:

Szerintem lehet enni én mondjuk ki se birnám de azért az a menü amit ideadtak tiszta nevetséges rizsleves 1 dkg rizsböl......mindenképpen irok 22 én hogy mi volt.

Ha tudod már az idöpontot ird majd meg mikor mész.

Boldog babavárást!

2012. nov. 15. 18:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Megírom mindenféleképpen az időpontot. Szerintem is vicces a menü, én azt hittem valami kalóriadúsabb lesz,hogy ettől kinek lesz magas a cukra azt nem tudom.Holnap jelentkezem ha van időpont. Neked is nagyon boldog babavárást!
2012. nov. 15. 21:18
 7/8 linduci ***** válasza:
Szia!Meg volt a vérvétel. Tehát délbe megebédelsz bemész a kórházba 1 órakor leveszik. a vért kB fél 3 - 3 körül van eredmény amít meg kell várni. Orvos kiértékeli és eldönti a továbbiakat az eredmény fügvényében az enyém állítólag jó lett de mennem kell holnap a cukros lötyi ivásra.
2012. nov. 22. 07:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy válaszoltál, kíváncsi vagyok nekem milyen lesz az eredmény.
2012. nov. 23. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!