Mit éreztél a 12 hetes uh előtt? Természetes, amit én érzek?
Figyelt kérdés
Holnap megyek uh-ra, minden tünetem elmúlt és semmi pocim. Olyan furcsa, hogy megyek uh-ra és elvileg ott a baba, de olyan mintha nem is lennék terhes. Volt valaki, aki szintén izgult ezen?2013. ápr. 18. 07:38
1/4 anonim válasza:
Kb a 16-18-ik hétig így volt nekem is, csak nekem a 14-ik héten tüntek el a tünetek. èn azért örültem neki, mert elég rosszul voltam elötte.
2/4 petera6 válasza:
Na, aggódj ilyesmi miatt, ilyenkor még leginkább a puffadás ami a a pocakot "csinálja". A tünetek elmaradása is normális (nekem pl az elejétől kezdve nem voltak tipikus terhes tünetek). Egy kis izgatottság belefér, de ne idegeld magad légy szíves :)
3/4 anonim válasza:
igen, természetes.
Van, akinek sokáig nincs is semmilyen tünete, nemhogy még el is múljon.
Meg olyat is láttam már, akinek 14-15 hetesen sem látszódott pocakja.
Sőt, egyik évfolyamtársam amikor elment szülni, kérdezték a profok, hogy hol van. Mondtuk, hogy szülési szabadságon. Néztek nagyokat, mert annyira kis hasa volt a csajnak, hogy el sem tudták képzelni, hogy terhes. :D Ja, és 4 kiló körüli kisfiút szült.
4/4 anonim válasza:
SZia nekem nem is volt tünetem egy kis puffadáson kivül...de tényleg semmi...12 hetes uh ra mivel nyár volt miniszoknyába mentem ami előtte is jo volt semmi hasam nem volt...bezzeg mikor majd beindul...a végére hatalmas lett..)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!