Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héttől volt nektek...

Gabi86 kérdése:

Hányadik héttől volt nektek előtejetek?

Figyelt kérdés
Mert 34.hétben vagyok és még mindig nem jön semmi a cicimből.Nem tudom hogy ez "jónak" vagy "rossznak" számít.és ez összefügg azzal hogy szülés után mennyi teje van a kismamának.

2013. ápr. 17. 23:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Kb a 13. héttől szivárgott az előtej. Néha többet, néha meg semmit hetekig. Szülés előtt már nagyon szivárgott, de szerintem ez nem függ össze a tejed mennyiségével, mert nekem csak egy hétig volt tejem, aztán szépen elkezdett apadni.
2013. ápr. 17. 23:25
 2/5 anonim ***** válasza:
3. terhességem, 35 hetes vagyok és egyik gyerkőcnêl sem volt előtejem. Nincs összefüggésben azzal, hogy szülés után lesz-e tejed.
2013. ápr. 17. 23:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy csepp sem volt. Szülés után 3.nap gyönyörűen megindult, 10 hónapig szoptattam. Úgyhogy ne aggódj, az előtej semmit nem jelent!!
2013. ápr. 18. 06:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy csepp sem volt. Nem is nagyon tudtam szoptatni, de az azért volt, mert a lányom nem igazán szerette az anyatejet, így sosem tudott igazán belövellni a tejem, aztán amikor megkóstolta a tápszert, akkor végleg leszokott rólam. De amúgy nincs szerintem összefüggés.s
2013. ápr. 18. 06:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én hétfőre vagyok kiírva, és nekem sincs semmi! Pedig mellbőségem az van, de azzal sem függ össze ugye. Én nem aggódom, hiszen szülés után lesz rá szükség, nem most...
2013. ápr. 18. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!