Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetesen 2-3-as lepény jó?...

36 hetesen 2-3-as lepény jó? Neked milyen volt?

Figyelt kérdés
Mennyi lehet még hátra?
2013. ápr. 17. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:
lNekem már 19hetesen 2-es volt.38hét+3 napra szültem.
2013. ápr. 17. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem számot nem mondta, de a 36 hetesen azt mondta a doki, hogy kicsit sincs elöregedve.Amúgy minél öregebb a lepény annál kevésbé látja el a magzatot, így esélyes, hogy te egy két héttel korábban szülsz.38hetes kismama
2013. ápr. 17. 11:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem 1-es volt 34 hetesen. 36 hetesen is ugyanennyi. Szerintem ilyen "korban" már nem gond a 2-3-as lepény :-)

Könnyű szülést!

37 hkm

2013. ápr. 17. 11:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Hogy mennyi van hátra az nem függ ettől (illetve annyiban hogy ha már nagyon gáz lenne a helyzet lehet hogy indítanának). Amúgy nekem tegnap nézték 37+4-nél még mindig 1-es, de a manuális vizsgálatnál azt mondta a doki, hogy valószínűleg a kiírtnál korábban meglesz a baba mert már nyitva vagyok és felpuhult és megrövidült a méhnyak. Szóval nem lepényérettség-függő.
2013. ápr. 17. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!