Kedves Kismamák! Terhesen lehet e jégzselét használni?
Kedves "Anyám"! Veled értek egyet, tényleg elég "naívka" a kérdés, na meg az utána következő 10 válasz.... mennyit ki lehet hozni belőle! :)
Kedves kérdező: ha aggódsz a jégzselé miatt, akkor tegyél rá fagyasztott zöldborsót vagy babot, az biztosan nem árthat.... Vagy azokat esetleg nem színtiszta vízzel tisztították meg a borsófagyasztó gyárban?! Hm... jó kérdés....
Szia!
Nyugodtan használhatod a jégzselét.
Előző terhességemnél a 12-20.hét között rettenetesen fájt a fejem, és én a zselével kentem a homlokom, halántékom, tarkóm. Semmi baja nem lett a babónak.
Most is használok, már az elejétől fogva, igaz most az orrom alatt kenegetem, mert úgy érzem nem kapok levegőt.
Minden jót
18 hós anyu
31 hetes km
14:44-es vagyok.
Senki nem kért arra,hogy adj igazat.Ez az oldal nem azért van.Ha valamelyik kérdés-válasz nem érint,nem hasznos számodra,nem kell írni.Ennyi.Csak azért ne kukkolj vissza,hogy kritizálj bárkit is.
Amúgy jobban belegondolva van abban igazság,hogy a jégzselét lehet többféle formában elképzelni,lehet nekem is csak azért volt egyértelmű,mert a napokban talákoztam a gél-lel.De nem is ez a lényeg.
Nem tudom feltünt e valakinek,hogy az eredeti kérdés lassan "eltűnik",mert már mindenki csak civakodik a másik válaszán???
Ja,külön jó látni,milyen szeretettel tudtok lepontozni!
:))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!