Kedves Kismamák! Terhesen lehet e jégzselét használni?
Csak most tévedtem erre a kérdésre és jó lenne tudni,hogy valóban lehet e használni.Miután a kérdező nem jegelésre gondolt ezért más a felállás.Nem találtam én sem semmit ami miatt ne lehetne használni,de mégsem vettem meg.Ki tudja mi van benne,elvileg ez valami sport gél.Vagy ha nem erre gondoltál akkor légyszi javíts ki.Nekem a bokámra kéne,mert az fáj nagyon.
Az anyámos válaszadóknak csak gratula!Azt se tudják ki miről ír,de ők aztán minden gondolkodás nélkül írják az okosságukat.
37 hetes km
Szia!
Nyugodtan használhatsz,én is próbáltam,de nagyon nem volt jó tőle,inkább mégjobban fájt!El mentem a dokihoz,aki valamilyen lidocainos gyógyszertári kenőcsöt irt fel,az segitett!
De próbáld meg,hátha neked jó lesz!Javulást a kezednek!:)))
Anyámos vagyok (igazi második :-)).
A kérdező a jégzselé-ről kérdezett.
Ez jelenthet egy zselé szerű anyagot, amit a fagyasztóba dugunk, majd a hűtendő, kezelendő felületre tesszük jegelés céljából. A kérdező erre gondolt, hiszen azt írja: A hideg jó lenne neki, tehetek-e rá.
A kérdező ebből következően NEM a másik lehetséges jégzselére gondolt, ami egy krém (mellesleg többféle lehet) és mentoltartalmánál fogva hűs érzést biztosít. És kenni kell.
Úgyhogy kitartok a véleményem mellett...
És nem gondolom, hogy az utolsó válaszolónak egy fikarcnyi igaza is lenne...
Bocs, most off leszek, de én jókat derültem a válaszokon. :))
Amúgy én nem is tudtam, hogy mi az a jégzselé, azt hittem, hogy valami kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!