Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves Kismamák! Terhesen...

Kedves Kismamák! Terhesen lehet e jégzselét használni?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj a kezem. Nem tudom mi lelte de talán a hideg jó lenne neki. Tehetek rá jégzselét?
2009. szept. 24. 13:21
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Attól függ hogy látod e a nem hasznos válaszokat is hogy hanyadik:)
2009. szept. 24. 13:44
 12/28 anonim ***** válasza:
82%
Ez vicces. Nálam én vagyok a 2. válaszoló, de nem én anyáztam :) akkor hova tűnt az anyámos válasz? Nálatok az látható? Mert nálam nem.
2009. szept. 24. 13:44
 13/28 anonim ***** válasza:
78%
Ja téééényleg,én automatikusan beütöm azért nem tűnik fel ha valakinek nincs benyomva:)
2009. szept. 24. 13:46
 14/28 A kérdező kommentje:
Ha a kérdésem alatt bekattintod hogy a nem hasznos válaszokat is mutassa akkor teljesen átalakul a lista:)
2009. szept. 24. 13:46
 15/28 anonim ***** válasza:
74%
uhh, köszönöm a segítségeteket, egyből nem én lettem az anyámos :)
2009. szept. 24. 13:52
 16/28 anonim ***** válasza:
49%

Csak most tévedtem erre a kérdésre és jó lenne tudni,hogy valóban lehet e használni.Miután a kérdező nem jegelésre gondolt ezért más a felállás.Nem találtam én sem semmit ami miatt ne lehetne használni,de mégsem vettem meg.Ki tudja mi van benne,elvileg ez valami sport gél.Vagy ha nem erre gondoltál akkor légyszi javíts ki.Nekem a bokámra kéne,mert az fáj nagyon.

Az anyámos válaszadóknak csak gratula!Azt se tudják ki miről ír,de ők aztán minden gondolkodás nélkül írják az okosságukat.

37 hetes km

2009. szept. 24. 14:44
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nyugodtan használhatsz,én is próbáltam,de nagyon nem volt jó tőle,inkább mégjobban fájt!El mentem a dokihoz,aki valamilyen lidocainos gyógyszertári kenőcsöt irt fel,az segitett!

De próbáld meg,hátha neked jó lesz!Javulást a kezednek!:)))

2009. szept. 24. 14:50
 18/28 anonim ***** válasza:
81%

Anyámos vagyok (igazi második :-)).

A kérdező a jégzselé-ről kérdezett.

Ez jelenthet egy zselé szerű anyagot, amit a fagyasztóba dugunk, majd a hűtendő, kezelendő felületre tesszük jegelés céljából. A kérdező erre gondolt, hiszen azt írja: A hideg jó lenne neki, tehetek-e rá.

A kérdező ebből következően NEM a másik lehetséges jégzselére gondolt, ami egy krém (mellesleg többféle lehet) és mentoltartalmánál fogva hűs érzést biztosít. És kenni kell.

Úgyhogy kitartok a véleményem mellett...

És nem gondolom, hogy az utolsó válaszolónak egy fikarcnyi igaza is lenne...

2009. szept. 24. 14:51
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Mármint hogy a 14.44-nek nem gondolom, hogy igaza lenne (velem kapcsolatban).
2009. szept. 24. 14:52
 20/28 anonim ***** válasza:
93%

Bocs, most off leszek, de én jókat derültem a válaszokon. :))

Amúgy én nem is tudtam, hogy mi az a jégzselé, azt hittem, hogy valami kaja.

2009. szept. 24. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!